România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări

Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 26 mai, 13:27
Violeta Alexandru CONFIRMĂ întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis la Vila Lac
Foto: Agerpres
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a confirmat că va participa la şedinţa convocată de Klaus Iohannis la vila Lac. 

Întrebată care vor fi discuțiile dintre miniștrii Cabinetului Orban și președintele Klaus Iohannis, Violeta Alexandru a spus: „Vă rog să îmi permiteți să nu intru în detalii legate de agenda discuțiilor respective. Se vor face declarații de presă ulterioare. Nu este cazul să intru eu acum în discuții și să vă duc poate pe o direcție greșită", a spus Alexandru.

Măsuri după 1 iunie

 

„Măsura șomajului tehnic va rămâne în vigoare pentru acele sectoare care rămân închise. Cei care au scos angajații din șomajul tehnic și urmează să își reia activitatea vor beneficia de un alt tip de sprijin și anume de un sprijin pentru acoperirea unei părți din salariu pentru o perioadă de trei luni, după care avem în vedere un mecanism diferit, până la șase luni - de la luna a patra până la luna a șasea. Sunt priorități pentru noi să venim în sprijinul persoanelor cu vârste aproape de cea pensionării, aceasta fiind o o categorie de persoane mai dificilă decât celelalte categorii. Și aici vom veni cu măsuri de sprijin pentru angajatori ca să fie încurajați să angajeze persoane aflate aproape de vârsta pensionării, după cum ne interesează și îmbunătățirea măsurii existente pentru angajarea tinerilor", a mai spus Alexandru, conform Mediafax. 

Președintele Klaus Iohannis va avea o întrevedere cu liderii Partidului Național Liberal, marți, de la ora 17.00, la Vila Lac.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro