România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 10 iul, 22:50
Violeta Alexandru, imaginile zilei: Aproape nimeni nu purta mască!
Imagini cu oamenii care ignoră măsura purtării măştii, pe pagina de Facebook a Violetei Alexandru. 

"Astăzi, la Botoșani, după întâlnirile cu angajatori din domeniul confecții/textile, în drum spre Casa de Pensii, am oprit, spontan, într-o zonă comercială. Aproape nimeni nu purta mască. Întrebându-i pe cei cu care am intrat în vorbă îmi spuneau că le este cald cu masca, că nu cred că li se poate întâmpla lor ceva. Câțiva uitaseră pe unde era masca. Diverse motive. Prea lejer tratăm lucrurile.

Singurul argument puternic care părea că îi convinge nu a fost legat de sănătate ci de perspectiva revenirii la perioada restricțiilor, perioadă în care veniturile lor au scăzut", a scris Violeta Alexandru, ministrul Muncii, pe Facebook.

 

Violeta Alexandru: "Trebuie să luăm lucrurile în serios"

 

"Știu că se spune că reacționăm doar la primirea amenzilor dar eu tot am încredere că #sepoate de data aceasta să luăm lucrurile în serios. Am avut o discuție cu Inspectorul Șef de la ITM Botoșani care îmi tot spunea că a avut plan de control. Răspunsul meu: ieșiți din birou pentru verificări, inclusiv dumneavoastră, în fiecare zi. La plan poate stă bine, la situația din teren - mai puțin.

Să îi lăsăm pe cei care intoxică, prin negarea virusului, să rămână mici și izolați. Noi să avem grijă de sănătatea noastră!", transmite Violeta Alexandru.

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro