Vîntu a adus Instanţei bilet medical de la ginecolog
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vintu proces
vintu proces

Magistratul care judecă dosarul în care Sorin Ovidiu Vîntu este acuzat de favorizarea infractorului a cerut lămuriri în legătură cu un bilet medical, depus anterior la dosar, care ar proveni de o clinică vieneză unde sunt tratate probleme cardiologice, dar care este semnat de un ginecolog.

Judecătorul Camelia Bogdan a spus că nu înţelege de ce un act medical ce viza probleme cardiologice este semnat de un medic ginecolog. La termenul din 6 decembrie Sorin Ovidiu Vîntu a depus la dosar o copie a unei recomandări făcute de şeful unei clinici vieneze privind internarea omului de afaceri în această unitate. Judecătorul  le-a cerut avocaţilor lămuriri suplimentare şi să depună la dosar originalul acestei recomandări medicale.

Sorin Ovidiu Vîntu a precizat că s-a operat în urmă cu trei ani la clinica medicală respectivă, intervenţia chirurgicală fiind făcută de specialistul acestei clinici, un profesor universitar în cardiologie care de altfel şi-a dat acceptul cu privire la această recomandare semnată de şeful clinicii. Mai precis, Vîntu a arătat că recomandarea a fost făcută în mod efectiv de cardiologul său şi doar documentul redactat a fost semnat de şeful clinicii care este ginecolog.

Sorin Ovidiu Vîntu, Octavian Ţurcan şi Alexandru Stoian au interdicţie de a părăsi ţara pe durata cercetării judecătoreşti. Cu toate acestea, Vîntu a cerut permisiunea instanței de a ieși din țară pentru a-și trata problemele cardiologice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel