Urmărește emisiunea live
Vinieta Oxigen, eliminată. Mircea Badea, supărat: Vreau dublare, triplare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În Gura Presei", a reacţionat după ce Gabriela Firea a anunţat eliminarea vinietei Oxigen. Acesta a transmis că taxa trebuia, de fapt, dublată sau triplată. 

"Băăăăă, cum s-a renunţat la taxa cu oxigenu'?!?!?!

Eu vreau, dar dublă spre triplă! Să dea bani "publicul comercial" plini de băşini, aifon în rate, salvatori de planetă şi atârnători la o bere toată noaptea în Centrul Vechi", a scris Mircea Badea pe Facebook. 

Ce a spus Gabriela Firea

"Sunt primar general şi pentru cei care m-au votat şi pentru cei care nu m-au votat. Sunt de acord cu cei care spun, chiar dacă au fost în minoritate de această dată, că nu mai putem continua aşa. În Bucureşti, ca în toate oraşele mari, există poluare. Nu atât de exagerată precum s-a insinuat politic la începutul anului. Ţările care au câştigat pariul cu poluarea au realizat un parteneriat între autoritatea centrală şi cea locală, dar şi cu cetăţenii. Poluarea nu este doar răspunderea primarului, ci a noastră, a tuturor. Vrem mai multe maşini în trafic? Se pare că da! Vrem să minţim în domeniul poluării? Se pare că da!

Asta este concluzia consultării. Nu a fost vorba de vreun referendum din punct de vedere juridic, evident. Cetăţenii resping ideea de taxare. Nu sunt de acord să plătească pentru a reduce poluarea.", a spus Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel