Vin temperaturi de vară, cu precipitații puține. ANM, informații de ultimă oră
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 17 mai 2022, 10:15
WhatsApp
Foto Pexels
Vor fi temperaturi de vară în următoarele săptămâni.

În România vor fi temperaturi de vară în următoarele patru săptămâni, ușor mai ridicate în sudul țării. Nu vor fi precipitații, decât local, în special în zona de sud-est, unde regimul va cel normal pentru perioada din calendar, a anunțat, mați, Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Vremea 16 - 23 mai 2022


Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice și sud-vestice, dar și local în cele estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice. Excepție va face sud-estul extrem al teritoriului, unde cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale.

Vremea 23 - 30 mai 2022


Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice în regiunile sudice, dar și ușor mai coborâte în cele nordice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice. Excepție va face nordul extrem, unde regimul pluviometric va fi local excedentar.

Vremea 30 mai - 6 iunie 2022


Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice. Regimul pluviometric va fi deficitar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sud-vestice.

G Ad:

Vremea 6 - 13 iunie 2022


Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice și sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în jumătatea sud-vestică a țării.

Citește și: Zona din București care arată ca și cum a fost bombardată. Putem concura cu Ucraina, fără să ne atace nimeni / galerie FOTO

Citește și: Șanse mari pentru artiștii români. Liviu Jicman (ICR): Avem puține facilități pentru difuzarea culturii. E nevoie de colaborări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro