Vin făcut din struguri zdrobiţi de virgine. Metoda tradiţională, respectată întocmai
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 16 iul, 09:59
WhatsApp
Gheorghe Albu, producătorul de vin de la Crama Viişoara a prezentat, în cadrul emisiunii "Viaţa satului" de la TVR certificatele care atestă faptul că vinul pe care îl face este fabricat în mod tradiţional, respectând întocmai legenda: zdrobit de tinere virgine.

Fostul secretar de stat în Ministerul Agriculturii, Gheorghe Albu, acum producător de vin, a făcut senzaţie în mediul online după ce a prezentat, la televizor, modul în care a decis să producă vinul, respectând întocmai, până la cel mai mic detaliu, tradiţiile româneşti în domeniu, aşa cum sunt prezentate de legendele populare: cu tinere virgine care zdrobesc, cu picioarele, strugurii.

Gheorghe Albu a prezentat, în cadrul emisiunii "Viaţa satului" de la postul public de televiziune, chiar şi certificatele care atestă faptul că tinerele care zdrobesc, cu picioarele, strugurii din care este făcut vinul sunt într-adevăr virgine. "Aici avem certificatele lor de virginitate, pentru că în legendă se spune că dacă fetele care zdrobesc strugurii nu ar mai fi virgine, vinul ar ieşi amar!", se laudă patronul Cramei Viişoara, în timpul emisiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro