Vila lui Hugh Hefner, Playboy Mansion, vândută fiului unui miliardar-VIDEO
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Playboy Mansion, celebra vilă care a găzduit petreceri legendare organizate de patronul și fondatorul revistei cu caracter erotic, Hugh Hefner, a fost vândută unui om de afaceri american, fiul unui miliardar care a achiziționat, printre altele, marca de prăjituri Twinkie, transmite marți AFP.

Hugh Hefner, vânzătorul nonagenar al faimoasei clădiri în stil gotic din Westwood (Los Angeles), va putea locui în ea până la sfârșitul zilelor. "Putem confirma că Playboy Mansion face obiectul unui angajament de vânzare avându-l drept cumpărător pe Daren Metropoulos", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Playboy. "Din motive de confidențialitate contractuală, nu putem oferi detalii și nici condițiile prealabile pentru finalizarea vânzării", a adăugat el.

Când a fost scoasă la vânzare, clădirea a fost evaluată la 200 de milioane de dolari.

Daren Metropoulos, om de afaceri de 32 de ani, este fiul miliardarului C. Dean Metropoulos, a cărui avere este estimată de revista Forbes la 2,4 miliarde de dolari. Daren Metropoulos este deja vecinul lui Hefner, după ce a cumpărat în 2009 proprietatea alăturată cu 18 milioane de dolari. El intenționează să unească cele două domenii pentru a face o proprietate imensă după moartea lui Hefner.

Construită în 1927 și cumpărată de Hefner cu 1 milion de dolari în 1971, proprietatea, având un bazin cu peșteri și cascadă, simbolizează excesele de la Hollywood. La petrecerile gigantice organizate pe domeniu se amestecau vedete cu tinere Playboy îmbrăcate sumar, celebrele "bunnies". Se spune că Elvis ar fi fost cu opt Playmates în același timp în vila cu 12 camere, în timp de John Lennon ar fi dat foc unui Matisse lăsându-și neglijent țigara. Două femei îl acuză pe Bill Cosby, fostă vedetă de televiziune, prieten al lui Hefner, că le-ar fi agresat sexual la Playboy Mansion.

[citeste si

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel