Data publicării:

Vila lui Columbeanu, atracție pentru tiktokeri. Tot mai mulți fac turul casei fostului milionar, acum în paragină (VIDEO)

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
captură video
captură video
După ce, în urmă cu câteva zile, vă prezentam câteva fotografii din fosta vilă a lui Irinel Columbeanu după incendiul din 2020, mai nou, în online apar din ce în ce mai multe filmări chiar și din interior.

Accesul la fosta vilă a lui Irinel Columbeanu din Izvorani este, practic, liber pentru oricine. Gardurile sunt la pământ de mult. Doar buruienile înalte până la brâu și câțiva copaci mai blochează vederea la ceea ce cândva a fost cea mai luxoasă casă din zonă - fosta reședință a lui Irinel Columbeanu, astăzi cazat la un azil de bătrâni din București.

Cei mai curajoși intră până în living, acolo unde tavanul din lemn s-ar putea desprinde oricând sau orice alt obiect care mai atârnă pe sus ar putea să se desprindă și să cadă peste vizitatorii nepoftiți. Cei mai mulți care ajung acolo își iau măsuri de precauție și poartă căști de bicicletă sau țin deasupra capului un mic panou de plastic.

După incendiul devastator care a transformat maiestuoasa clădire într-o ruină nici ferestrele nu au rezistat. Doar statuia din fibră din sticlă care cândva trona în mijlocul livingului a rămas întreagă. Tinerii care se aventurează să intre în curtea fostei vile și chiar în clădirea aflată acum în paragină pot vedea piscina construită în așa manieră încât pleca din living și se continua afară, pe sub o boltă de trecere. Câteva reflectoare care luminau cândva piscina mai pot fi văzute pe ce a mai rămas din acoperiș. În rest... canapele arse, haine răscolite, mese și scaune afumate... Sau, cum mulți exclamă în clipurile de pe TikTok - "Au furat tot!"

Inclusiv jurnaliștii sunt curioși, mai ales în ultima perioadă, să meargă la fața locului și să filmeze ruinele.

                                                           

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel