Data publicării:

Vigheciu merge la poliție după apariția unor abțibilduri cu el și Firea pe mașini în Capitală (VIDEO)

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: DC News TV
Foto: DC News TV
Adrian Vigheciu a reacționat după seria de stickere lipite pe capotele mașinilor în Capitală, cu o zi înainte de startul votului.

Abțibilduri cu candidații PSD la Primăria Sectorului 5 și Primăria Generală a Capitalei, Adrian Vigheciu, respectiv Gabriela Firea, au apărut pe capotele mașinilor din Capitală peste noapte, după cum se poate observa în videoclipul atașat. Acest eveniment ar fi avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, fiind denunțat de cetățeni din Sectorul 5 care și-au găsit mașinile vandalizate cu stickere cu sigla PSD pe care politicienii formațiunii nu le revendică.

Adrian Vigheciu a anunțat că va face plângere la Poliția Locală, atât generală cât și de sector: „Azi noapte, mai mulți cetățeni din Sectorul 5 și-au găsit mașinile vandalizate după cum vedeți în imaginile de mai jos. Mă dezic în totalitate de această acțiune josnică, care nu are nicio legătură cu mine, cu PSD sau cu Gabriela Firea. Condamn ferm astfel de comportamente venite din partea unor oameni mici și lipsiți de discernământ. Vă rog frumos să sesizați Poliția Locală a Municipiului București și Poliția Locală a Sectorului 5”, a transmis Vigheciu după incident.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel