VIDEO. Zeci de câini care urmau să fie mâncați în China, salvați de o organizație americană
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Zeci de câini care urmau să fie uciși și mâncați în China au fost salvați de membrii unei organizații caritabile din SUA.

Zeci de câini care urmau să fie uciși și mâncați în China, au fost salvați de membrii asociației „No Dogs Left Behind”, scrie New York Post. Aceștia au găsit 34 de patrupezi care se aflau în pericol și urmau să fie omorâți pentru a le fi consumată carnea. Ei au fost duși la New York, unde vor fi adoptați de familii iubitoare. Organizația, fondată în anul 2016 are un adăpost în China și în ultimii ani a salvat mii de câini cărora le-a găsit ulterior stăpâni în SUA.

„Mă simt uimitor, abia aștept să ajung acasă. Este un cadou uimitor de Crăciun!”, a declarat pentru New York Post Carly Weinstein, care aștepta își aștepta cățelul de șase luni. 

„O să o iubesc din tot sufletul.”, a spus și Auxence Goullier, în vârstă de 11 ani, în timp ce ținea în brațe un cățel pudel.

De obicei membrii organizației iau câinii direct de la traficanții de câini. Ei sunt amenințați că vor fi anunțate autoritățile chineze și vor primi amenzi.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de No Dogs Left Behind (@nodogsleftbehind)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel