VIDEO VIRAL: Un motociclist a 'furat' un sărut de la o șoferiță, în Cluj
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Captură Youtube Antena3
Captură Youtube Antena3
O scenă rar întâlnită în traficul din România a fost surprinsă la Cluj-Napoca. Protagoniștii, o șoferiță și un motociclist.   

Scenă de dragoste surprinsă în trafic. Un motociclist a oprit în dreptul unei mașini, în zona stației de autobuz Regionala CFR, în Cluj-Napoca. Chiar când șoferul care se afla în spate credea că va fi martorul unui scandal, a văzut cum o tânără iese cu capul din mașină și-l sărută pe motociclist. 

Momentul a fost surprins de o cameră de filmat de pe bordul mașinii din spate. Filmulețul a fost postat pe 'Șoferi de Week-end Cluj', împreună cu descrierea 'jur că îmi iau si eu o motocicletă', conform Monitorul de Cluj.

Imaginile s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare. 

Iată clipul 

Alte clipuri virale

Un copil a încremenit când a pășit pe o podea de sticlă

Un clip cu un copil care a încremenit când a pășit pe o podea de sticlă face furori pe rețelele de socializare. Băiatul se afla în una dintre cele mai mari clădiri din Tokyo.

Copilul a rămas nemișcat pe sticlă, neștiind ce se petrece, iar pe fundalul clipului se pot auzi râsetele părinților. De frică să nu cadă, băiatul își ține genunchi îndoiți și se uită speriat la părinții lui. 

Mama copilului a spus că „Era îngheţat când l-am dus pe podeaua de sticlă. Se uita la mine, de genul „De ce îmi faci asta?” În sfârşit, când i-am oferit mâna, s-a mişcat. L-am îmbrăţişat strâns după”, scrie Market Research Telecast.

Vezi video AICI.

Un bărbat s-a bronzat cu masca de protecție pe față

Videoclipul realizat de un bărbat care spune că a făcut plajă cu masca de protecție pe față, uitând să o scoată, a devenit viral pe rețelele de socializare.

Clipul s-a viralizat nu pentru ce spunea bărbatul, ci pentru felul în care arăta el, după ce a stat la plajă cu masca pe față. Chipul îi era bronzat cu 'modelul' măștii.

'Deci, ieri am facut plajă în grădină. Și am uitat să-mi scot masca. Chiar nu sunt fericit, băieți', a spus bărbatul.

Pe ambele părți ale feței sale se puteau vedea, de asemenea, urmele de la curelele măștii.

'Cum o să muncesc în halul ăsta?', întreaba el. 

Vezi video AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel