VIDEO VIRAL: Reacția unui muncitor care a început o lucrare la casa greșită
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de LEEROY Agency de la Pixabay
Imagine de LEEROY Agency de la Pixabay
Un muncitor a devenit viral pe rețelele de socializare, după ce a început o lucrare la casa greșită și a povestit totul.

Dreigan Fisher, un muncitor din Australia, a povestit pe Internet cum a greșit locuința la care trebuia să facă o lucrare, din cauza modului în care sunt numerotate casele.

El a ajuns înaintea șefului la adresa din Melbourne și a început să lucreze în curtea din spate. Astfel, a scos pavajul de pe proprietatea greșită. Dreigan Fisher nu știa că pe aceeași stradă se mai afla o casă cu exact același număr, potrivit news.com.au.

Totuși, proprietarii casei greșite au deschis magazia și l-au lăsat pe muncitor să-și facă treaba.

„Ce mod de a-ți începe ziua”

Tânărul s-a oprit la casa cu numărul 37, dar fix pe aceeași stradă, la câțiva metri distanță, se află un alt imobil, cu același numărul. Imobilul la care trebuia să se facă lucrarea este însă poziționat la colțul unei intersecții și aparține străzii adiacente.

Când și-a dat seama de eroare, muncitorul a povestit totul pe TikTok: „Ce mod de a-ți începe ziua. Primesc un mesaj în care scrie 37, aștept clientul să vină cu excavatorul, l-am așteptat pe Tyler (șeful său, n.r.), am scos pavajul, doar ca apoi să aflu că mai este o casă cu numărul 37. M-am dus la casa unor străini, i-am făcut să deschidă magazia, le-am scos pavajul și l-am așteptat pe șeful meu, doar ca să aflu că este casa greșită.”

Conform celor spuse de Dreigan Fisher, proprietarii casei la care trebuia să lucreze au fost înțelegători și au spus că se întâmplă des să primească colete care ar fi trebuit să ajungă la cealaltă familie.

Șeful a dat vina pe amenajarea străzii

Tyler Brooks, șeful lui Dreigan Fisher, a dat vina pentru incident pe amenajarea străzii.

El a spus despre tânăr că este un muncitor loial, care își face treaba 'ca la carte' dar care, în ziua respectivă, pur și simplu a avut ghinion.

„Este un lucrător loial, care face ce i se spune. După cum ați văzut, a făcut ce i-am spus. Doar că a avut ghinionul să mai fie o casă cu numărul 37, la trei case distanță. Nu îl pot învinui, a făcut totul corect”, a declarat Tyler Brooks. 

Cele două clipuri postate de Dreigan Fisher au devenit virale pe rețelele de socializare.

Iată clipurile

@dafishaaa

When you go to prep a pour and end up going to the wrong house... ???????? #mondays #embarrising #landscaping #fyp #willbebacktoreplaceyourpavers

♬ original sound - Dafishaaa

@dafishaaa

Bosses view on yesterdays monday-itis #fyp #landscaping #boss #tylerslandscapes #melbournesbestlandscapers

♬ original sound - Dafishaaa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel