Urmărește emisiunea live
Video viral: Militari ruși filmați în timp ce fură dintr-un magazin din Ucraina
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Fotografie creată de Caio, de la Pexels
Fotografie creată de Caio, de la Pexels
Mai mulți militari ruși au fost filmați în timp ce fură dintr-un magazin din Ucraina.

Nexta TV a publicat, pe Twitter, un clip în care mai mulți militari ruși fură dintr-un magazin din Ucraina. Imaginile s-au viralizat rapid. 

De altfel, în ultimele zile au apărut tot mai multe informații cu privire la lipsurile cu care se confruntă soldații ruși aflați pe teritoriul Ucrainei, de la combustibil și până la hrană.

***

A patra zi de la începutul invaziei ruseşti: Ucraina menţine poziţiile militare în timp ce sosesc mai multe ajutoare occidentale

A patra zi de la începutul invaziei ruseşti în Ucraina: armata ucraineană afirmă că îşi menţine poziţiile, deşi recunoaşte că situaţia din jurul Kievului se înrăutăţeşte şi confirmă intrarea trupelor ruseşti în Harkov, în nordul ţării, relatează EFE duminică.

Cu o populaţie de aproximativ 1,4 milioane de locuitori, Harkov este al doilea oraş ca mărime din Ucraina.

Comunitatea internaţională sporeşte sancţiunile economice împotriva Rusiei, precum şi ajutorul militar acordat guvernului ucrainean.

UE, Marea Britanie, Canada şi SUA au emis un comunicat comun prin care se angajează să excludă anumite bănci ruseşti din sistemul de mesagerie Swift, un sistem de tranzacţionare care stă la baza sistemului financiar global şi este utilizat de 11 000 de bănci din 200 de ţări şi teritorii pentru a efectua transferuri, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel