Video viral cu Zlatan Ibrahimovic. S-a inspirat de la Jackie Chan
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Video viral cu Zlatan Ibrahimovic. S-a inspirat de la Jackie Chan - Captură Video Instagram Zlatan Ibrahimovic
Video viral cu Zlatan Ibrahimovic. S-a inspirat de la Jackie Chan - Captură Video Instagram Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic (40 de ani), aflat încă în recuperare după accidentarea suferită la tendonul lui Ahile, își uimește fanii cu antrenamentele pe care le postează pe rețelele sociale.

După ce a făcut o serie de abdomene agățat cu picioarele de un sac de box, acum Zlatan Ibrahimovic a copiat un antrenament făcut celebru de Jackie Chan.

Zlatan s-a prins cu picioarele de o bară de metal și a făcut din nou abdomene. De această dată, la fiecare coborâre, Zlatan adună apă în două recipiente cu scopul de a umple o găleată.

VIDEO

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Balonul de Aur nu poate fi luat în serios dacă Ibrahimovic nu l-a câştigat niciodată (Raiola)

Balonul de Aur nu poate fi luat în serios dacă Zlatan Ibrahimovic nu l-a câştigat niciodată, a declarat Mino Raiola, unul dintre cei mai influenţi agenţi de jucători din lumea fotbalului, citat de TuttoMercatoWeb. 

'Balonul de Aur? Eu nu pot să-l iau în serios', a afirmat Raiola. 'După mine, Lewandowski ar fi trebuit să-l obţină în acest an. Şi Zlatan ar fi trebuit să-l obţină. Calitatea nu are întotdeauna câştig de cauză într-o democraţie. Emoţiile şi sentimentele joacă un rol în alegere. Cine îmi place şi cine nu', a spus agentul.

Amintim faptul că Balonul de Aur i-a revenit în 2021 argentinianului Lionel Messi, care a intrat pentru a şaptea oară în posesia acestei distincţii. Ibrahimovic a declarat în această săptămână că nu ştie de ce nu a câştigat Balonul de Aur.

'De ce nu am câştigat niciodată Balonul de Aur? Nu ştiu, nu depinde de mine. Eu joc fotbal. Depinde cum văd alţii lucrurile. Acum a câştigat Messi Balonul de Aur şi mulţi spun că l-ar fi meritat Lewandowski. Nu este un lucru care mă opreşte. Sigur, ar fi fost frumos să câştig Balonul de Aur, dar asta nu îmi schimbă cariera sau calitatea individuală. Am avut şansa să joc cu jucători mari şi în echipe mari. Şi ceva am câştigat...', a spus atacantul suedez, în vârstă de 40 de ani. Vezi continuarea aici!

Citește și: Zlatan Ibrahimovic, secret furat de la Tiger Woods pentru a combate oboseala

Zlatan Ibrahimovic a spus unul dintre secretele sale legate de condiţia fizică. 

"Când intervine oboseala în timpul unui meci, capul nu este întotdeauna acolo unde trebuie. În acel moment, gândești mai incet și asta te face predispus la greșeli.

Aveam nevoie de ceva care să mă ajute să mă concentrez la altceva și să uit de oboseală. L-am văzut pe Tiger Woods la TV cum mestecă gumă, iar comentatorul a spus că face asta pentru a-i potoli foamea și a-l ține concentrat." Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel