Video viral cu Mircea Badea. A ajuns pe Tik Tok
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mircea Badea a ajuns pe Tik Tok.

Videoclipul în care Mircea Badea apare făcând niște mișcări de dans a fost publicat de Carmen Brumă. Clipul cu realizatorul TV este viral, ajungând la 200.000 de vizualizări în timp record.

@carmenbrumareal Am inteles ca pe tik tok e cu sincroane ????! #5pasidebine #xyzbca #misiuneatiktok #fyp ♬ original sound - Carmen Brumă

Vezi și alte știri:

Carmen Brumă, contraziceri cu Mircea Badea: Cineva chiar îmi scria, acum câteva zile, că și-ar dori să vadă o ceartă între mine și el

Carmen Brumă a fost întrebată despre relația pe care o are cu Mircea Badea.

Ilinca Vandici a întrebat-o pe Carmen Brumă dacă se contrazice vreodată cu Mircea Badea.

„Îți dai seama că ne mai și contrazicem. O fată care mă urmărește pe Instagram chiar îmi scria, acum câteva zile, că și-ar dori să vadă o ceartă între mine și Mircea. „Cu două limbi atât de ascuțite... cred că ar fi un spectacol total”, mi-a scris. Unii fac s#x tape, noi facem fight tape”, a zis Carmen Brumă râzând.

Apoi, Ilinca Vandici a întrebat-o cum poate fi păstrată o relație.

„Nu cred că există o formulă. Cred că există noroc, un soi de compatibilitate care trebuie să existe de la început. Apoi trebuie să existe capacitatea de negociere, trebuie să existe dorința de a face o echipă, trebuie să știi să joci în echipă, trebuie să înțelegi când este cazul să cedezi, trebuie să fixezi niște lucruri clare, să înveți să respecți intimitatea celui de lângă tine și, mai ales, spațiul lui atât fizic, cât și psihic. Dă-i spațiu, lasă-l să respire! Respectă-i plăcerile, chichițele, nebuniile”, a zis Carmen Brumă în podcastul realizat de Ilinca Vandici.

VEZI ȘI: Prin ce au trecut Carmen Brumă și Mircea Badea: Știam cine e și care sunt riscurile. Nu pot să vin ca o floricică și să spun: „Vai, ce am pătimit din cauza lui”

Carmen Brumă a spus prin ce situații delicate a trecut alături de Mircea Badea. Spune că i-a fost teamă, dar și-a asumat.

Ilinca Vandici a întrebat-o pe Carmen Brumă cum fac - ea și Mircea Badea - față hate-ului din online. Carmen Brumă a explicat că, în cazul lui Mircea Badea, nu era vorba doar de simplă ură pe Internet. Era mai mult de atât pentru că realizatorul emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3, s-a luptat cu un sistem, nu cu un oarecare Dorel de pe Internet care dă mesaje cu înjurături.

„În cazul lui Mircea, este ceva mult mai mult decât hate. Să ne înțelegem. Mircea s-a luptat cu un sistem, cu un președinte al României. Nu a fost doar niște hate pe Instagram. Vorbim de lucruri foarte complicate și periculoase, la un nivel mult mai mare decât niște comentarii pe Internet. De-a lungul timpului am trecut prin diverse situații care cumva m-au călit. Adică la câte mesaje cu blesteme și amenințări am primit... Au fost foarte multe perioade tensionate. Erau foarte mulți oameni care nu se puteau război cu bărbatul și atunci, oamenii lași încearcă să găsească un punct considerat sensibil. Lucrurile acestea mi-au sporit capacitatea de rezistență. În meseria aceasta, pe care o facem noi, este foarte important să fii în stare să suporți și această latură”, a zis Carmen Brumă în podcastul realizat de Ilinca Vandici.

„Când am decis să fim împreună, știam cine este și care sunt riscurile. Nu pot să vin acum ca o floricică și să spun: „vai, ce am pătimit eu din cauza lui Mircea!” E ca și cum m-aș duce într-un magazin, aș lua o rochie și aș zice: „de la rochia aceasta, îmi plac doar mânecile. Vreau să plătesc doar mânecile, dați-mi-le să plec cu ele acasă”. Nu se poate, iei toată rochia. Așa și aici. Mi-a plăcut omul, l-am luat cu totul. Sigur că au fost momente dificile, sigur că au fost momente în care mi-a fost și frică pentru siguranța copilului nostru. Au fost multe mesaje și nu poți să știi până unde se ajunge. Repet: Mircea Badea nu se lupta cu Gingirică de pe Internet. Era vorba de un sistem foarte periculos, era vorba de un președinte al României. Au fost multe situații complicate”, a mai zis Carmen Brumă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel