VIDEO - Un bloc din Georgia s-a prăbușit din senin. Au fost găsiți doar 3 supraviețuitori
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bloc din Georgia s-a prăbușit din senin. Au fost găsiți doar 3 supraviețuitori / Foto: Captură video Twitter
Un bloc din Georgia s-a prăbușit din senin. Au fost găsiți doar 3 supraviețuitori / Foto: Captură video Twitter
Un bloc din Georgia s-a prăbușit din senin.

Un bloc cu 7 etaje s-a prăbușit vineri în orașul Batumi, Georgia, la orele prânzului. Autoritățile nu știu deocamdată câte victime a produs dramaticul incident. Până în acest moment, 3 supraviețuitori, printre care și doi copii, au fost găsiți. Unul dintre cei mici este un bebeluș. Foarte mulți oameni au fost prinși printre dărâmături, scrie Euronews.

"Între 10 și 15 persoane sunt încă sub dărâmături, dintre care cu două am putut contacta.", a declarat ministrul de Interne, Vajtang Gomelauri într-o conferință de presă.

Cauza prăbușirii clădirii, necunoscută

Cauza prăbușirii este încă necunoscută, dar locuitorii caselor adiacente sunt evacuați ca măsură de precauție, deoarece o macara acționează la fața locului. Ministerul de Interne a adăugat într-un comunicat că a trimis pompieri suplimentari, salvatori și echipamente speciale la Batumi.

"Conform primelor rapoarte, intrarea clădirii rezidențiale s-a prăbușit. În acest moment, zona este curățată de dărâmături și sunt în curs operațiuni active de căutare și salvare. O anchetă a fost lansată cu privire la prăbușirea clădirii, informațiile despre răniți sunt clarificate.", a menționat acesta.

Bloc prăbușit în Torino. Trei români au fost răniți, iar un copil a murit

Trei români au fost răniți după ce un imobil din Torino s-a prăbușit în luna august, scrie Mediafax. Românii se aflau în interior, iar unul dintre ei a ajuns la spital în stare gravă. Ceilalți doi nu au avut nevoie de spitalizare, a anunțat atunci Ministerul Afacerilor Externe. Blocul s-a prăbușit în urma unei explozii din cauza gazului. Un băiețel de 4 ani a murit sub dărâmături. Vocea unei femei striga disperată după ajutor. Pompierii au reușit să o salveze, însă nu a existat nicio speranță pentru fiul său, un băiețel de 4 ani, extras mort de sub dărâmături: medicii au încercat în zadar să-l reînvie, dar pentru băiețel era prea târziu. Vezi AICI mai mult.

VEZI ȘI: Bloc prăbuşit în Miami. Cum s-a salvat o femeie în ultima clipă. „O forță m-a trezit. Ceva în mine a spus: FUGI!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel