Video. Tinerii liberali au înjurat PSD-ul la petrecerea de la Școala de Vară. Update: Reacția președintelui TNL, Mara Mareș
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Tinerii liberali au scandat împotriva PSD-ului la o petrecere care a avut loc recent în stațiunea Venus, de pe litoral. 

Update. Președintele TNL, Mara Mareș, a transmis un mesaj după ce imaginile s-au viralizat. 

"Îmi cer scuze în numele Tineretului Național Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile. Mărturisesc ca am aflat acum puțin timp și cu mare neplăcere despre limbajul folosit. Adevarul este ca nu putem controla tot, mai ales noaptea tarziu. Voi face toate demersurile sa identificam persoanele din video si vom avea o discutie pe subiect. Zilele petrecute la Școala de Vară au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense si specifice. Aceste activități ne caracterizează, iar pe altele le regretam.

Ce s-a întâmplat la Școala de Vară a Tineretului Liberal

Tinerii liberali par că s-au simțit foarte bine în weekendul acesta pe litoral, acolo unde a avut loc Școala Politică a Tineretului Liberal.

Aceștia s-au filmat în timp ce scandează deja celebra lozincă "m˙˙e PSD!" 

Din câte se pare, la petrecerea respectivă nu se aflau și lideri ai PNL. Aceștia au ajuns abia a doua zi la Școala Politică a Tineretului Liberal, atunci când s-au adresat tinerilor componenți ai partidului. 

Scandările au avut loc cu o seară înainte, atunci când a avut loc și un concert a lui Cabron. 

Vezi video:

Prima reacție din PNL

"Eu nu am fost la acea petrecere, cu toate că eu mă simt mereu bine la o petrecere cu colegii. Trebuie să înțelegem un lucru: în momentul de față noi suntem în echipa națională cu PSD-ul, ca la fotbal, știți? Ne luptăm cu adversarii din țară, iar în același timp în teritoriu, fiecare face parte dintr-o echipă. Nu, nu e normal ce s-a exclamat acolo," a spus Virgil Guran la Antena 3, la emisiunea moderată de Andreea Sava.

În momentul în care Andreea Sava a dorit reluarea imaginilor, Guran a mai spus:

"Nu, nu mai e nevoie, am înțeles. Suntem acum în coaliție, încercăm să facem ceva, cât se poate. Sună urât lucrul acela... Este clară situația: suntem două partide, iar fiecare încercăm să obținem un rezultat cât mai bun," a mai spus Guran. 

Liderii au ajuns a doua zi la Școala de Vară a Tineretului Liberal

La școala de vară a Tineretului Liberal a ajuns inclusiv premierul Nicolae Ciucă. Acesta a declarat reporterilor aflați la fața locului că își dorește stabilitatea politică. 


"Nu există în acest moment altă soluţie decât cea a asigurării stabilităţii politice. La nivelul conducerii celor două partide, la nivelul conducerii coaliţiei vă pot spune că există dialog şi soluţii pentru orice problemă creată. E normal să fie probleme, e normal să fie discuţii la nivelul filialelor pe diverse situaţii, dar cel mai important este să avem responsabilitatea asigurării liniştii necesare, într-un ansamblu oricum de probleme şi de crize, cetăţenilor României. Ca atare, în acest moment, nu există probleme în coaliţie. Ne vedem în continuare de drum", a afirmat Nicolae Ciucă, după ce a participat la Şcoala Politică de Vară a Tineretului Naţional Liberal din staţiunea Venus.

Cel mai cunoscut discurs care a avut loc la Venus a aparținut cu siguranță lui Rareș Bogdan. Acesta s-a adresat tinerilor liberali cărora le-a spus să fie circumspecți cu privire la retorica de la Bruxelles. 

”Nu neapărat toate scenele apocaliptice şi toată retorica dezastrului este cea care caracterizează România. Vreau să vă rog să ascultaţi cu circumspecţie inclusiv retorica de la Bruxelles cu privire la... Adică să vă spălaţi zilnic, să faceţi duş zilnic, nu o dată pe săptămână, să încercaţi să nu opriţi apa când vă spălaţi pe dinţi, să nu mâncaţi făină de gândaci şi nici să nu staţi la 19 grade.Să fiţi raţionali, să fiţi echilibraţi, să înţelegeţi ce înseamnă momentul actual din punct de vedere al energiei, dar să nu cădeţi în păcatul extrem”, le-a spus Rareş Bogdan sâmbătă, tinerilor liberali la şcoala de vară a organizaţiei de tineret a PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel