VIDEO - Șofer, filmat în timp ce mergea pe contrasens pe un bulevard din Constanța
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Șofer, filmat în timp ce mergea pe contrasens pe un bulevard din Constanța / Foto: Captură video Youtube
Șofer, filmat în timp ce mergea pe contrasens pe un bulevard din Constanța / Foto: Captură video Youtube
Un șofer a fost filmat în timp ce circula pe contrasens pe un bulevard din Constanța.

Un șofer a fost filmat în timp ce conducea pe contrasens pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, scrie Realitatea.net. Filmarea a fost făcută publică pe rețelele de socializare.

Ulterior, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța s-au sesizat, din oficiu, cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care un autoturism circula pe sensul opus de mers. Bărbatul care se afla la volan a fost identificat, dar nu se știe exact dacă a fost o manevră teribilistă sau pur si simplu  acesta nu știe regulile de circulație. Polițiștii vor urma să afle acest lucru, pentru că șoferul a fost condus la sediul Poliției, acolo unde urmează a fi dispusă măsura sancționării contravenționale pentru abaterile la regimul rutier. Totodată, permisul bărbatului va fi reținut pentru 60 de zile. 

VIDEO VIRAL- Momentul în care un șofer de Bacău taie ȘASE benzi cu sens unic, pe contrasens, la Brașov

Un videoclip cu un alt șofer a devenit viral pe rețelele de socializare. Din imagini se observă cum șoferul ignoră indicatorul "obligatoriu la dreapta" de pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Brașov și taie cele șase benzi cu sens unic pentru a merge pe contrasens.

"În urma apariției în mediul online a unor imagini în care poate fi observat un autoturism ce se deplasează pe bulevardul M. Kogălniceanu din municipiul Brașov, fără a respecta semnificația indicatorului rutier "obligatoriu la dreapta", polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov - Biroul Rutier s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt, identificarea conducătorului auto și aplicarea prevederilor legale în vigoare", a declarat Alina-Maria IVAN, purtător de cuvânt al IPJ Brașov, pentru DC NEWS

Val de glume și mesaje după videoclipul devenit viral

- "Nu avea motorină destulă să facă dreapta"

- "Inconștient! Putea să se întâmple ceva foarte grav...!"

- "Se grăbea... spre Bacău."

- "Așa se întâmplă accidente mortale!"

- "6 benzi, sens unic... strada Kogălniceanu Brașov... ăsta trebuie să rămână fără permis toată viața!"

- "La Bacău așa se conduce..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel