Video șocant: Un crocodil, filmat în timp ce trăgea cadavrul unui bărbat pe care îl omorâse cu puțin timp în urmă
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Video șocant: Un crocodil, filmat în timp ce trăgea cadavrul unui bărbat pe care îl omorâse cu puțin timp în urmă / Foto: Pexels
Video șocant: Un crocodil, filmat în timp ce trăgea cadavrul unui bărbat pe care îl omorâse cu puțin timp în urmă / Foto: Pexels
Un crocodil a fost filmat în timp ce trăgea cadavrul unui bărbat pe care îl omorâse cu puțin timp în urmă.

Un crocodil a atacat și ucis un bărbat în Laguna del Carpintero, apoi i-a dus cadavrul într-o canalizare din Tampico, scrie paudal.com. Primele rapoarte indică faptul că persoana decedată avea între 25 și 30 de ani. Victima nu avea niciun act de identitate asupra sa. Potrivit mărtorilor de la fața locului, bărbatul ar fi intrat în apă în ciuda faptului că accesul este interzis de autorități tocmai din cauza prezenței reptilelor în zonă.

Crocodilul de aproximativ 3,5 metri l-a atacat pe bărbat, omorându-l, iar apoi a târât cadavrul într-un canal de scurgere pluvială din apropiere. Sosiți la fața locului, pompierii au reușit să recupereze cadavrul.

O femeie a fost ucisă de un aligator. A căzut în apă în timp ce grădinărea

O femeie de 88 de ani a fost ucisă de un aligator după ce a căzut într-un iaz în timp ce grădinărea, accidentul având loc într-o comunitate de adulți, au declarat autoritățile din Carolina de Sud pentru CNN și afiliatul său WTOC. Luni, în jurul orei 11:15, autoritățile au fost chemate la Sun City Hilton Head, în urma unor informații despre un aligator care stă în apropierea corpului unei femei, în apropierea lagunei artificiale de pe proprietate, a declarat maiorul Angela Viens pentru CNN, reprezentant al biroului șerifului din Beaufort.

Sun City Hilton Head este o comunitate activă pentru adulți, cu peste 16.000 de locuitori, se arată pe site-ul său.

Victima  grădinărea când a căzut în iaz, au declarat cei de la fața locului. Aligatorul a fost scos din iaz și eutanasiat, a informat postul local, citând oficialii. Victima a fost identificată ca fiind Nancy A. Becker din Sun City, Carolina de Sud. Cazul este încă investigat, iar trupul femeii se alfă la medicul legist. 

Se estimează că 5 milioane de aligatori americani sălbatici trăiesc în 10 state din sud-est și nu numai, chiar și în extremitatea de sud-est a Oklahoma.

Dar atacurile fatale ale aligatorilor sunt rare. Florida a avut în medie șase incidente de atacuri neprovocate în fiecare an între 1948 și 2021, potrivit Comisiei de Protecție a peștilor și vieții sălbatice din Florida. Din cele 442 de cazuri, 26 au dus la decese umane. Experții spun că există mai multe măsuri de precauție pe care oamenii le pot lua pentru a evita să fie atacați de un aligator și modalități în care oamenii pot încerca să se elibereze dacă un aligator atacă. Vezi mai mult AICI.

Un primar s-a căsătorit cu un crocodil. Reptila, îmbrăcată în rochie de mireasă, a primit și un sărut din partea edilului 

Primarul unui orășel din Mexic s-a însurat cu un crocodil pentru a aduce prosperitate și recoltă bogată comunității pe care o conduce, transmite Realitatea Plus.

Localnicii au îmbrăcat crocodilul în rochie de mireasă și i-au făcut aer cu pălăriile pe tot parcursul ceremoniei, pentru ca să nu-i fie prea cald. La sfârșit, reptila a primit și un sărut din partea edilului, care s-a declarat fericit că poate duce mai departe tradițiile locale. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel