VIDEO Șarpe de aproape 2 metri, capturat într-un parc aglomerat din Drobeta Turnu Severin
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Jandarmii au fost surprinși să prindă într-un parc din Drobeta Turnu Severin un șarpe uriaș, cu o lungime de aproape doi metri. 

Un șarpe de aproape 2 metri lungime a fost găsit într-un parc aglomerat din Drobeta Turnu Severin. Oamenii au apelat la ajutorul jandarmilor. Jandarmii au alungat, în ultimele două luni, zeci de câini agresivi sau reptile, scrie Mediafax. 

Șarpele având o lungime de peste un metru și jumătate a fost îndepărtat de jandarmi dintr-un spațiu verde, situat în apropierea unui centru comercial din Drobeta Turnu Severin.

A sunat la 112

O persoană a sesizat la 112 prezența șarpelui pe strada M. Gușiță, în apropierea unui parc frecventat de mai multe persoane. La fața locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie.

Reptila a fost observată și de către jandarmi, care au prins-o și, ulterior, au eliberat-o în mediul său natural.

În ultimele două luni, jandarmii au intervenit în 26 situații pentru îndepărtarea pericolului provocat de insecte, câini agresivi sau reptile.

Șarpe în mașina de spălat

O femeie din West Palm Beach (Florida, SUA) a deschis uşa de la maşina de spălat şi a văzut în cuvă ceva ce semăna cu o bluză cu imprimeu de şarpe, însă când a atins-o şi-a dat seamă că era de fapt un şarpe adevărat, au informat mass-media locale citate de EFE, scrie Agerpres. 

"Pur şi simplu m-am îngrozit", a declarat Emily Wisnic postului de televiziune WPEC, amintindu-şi că şarpele s-a mişcat atunci când l-a atins cu mâna.

Wisnic, care s-a mutat din Connecticut în Florida în urmă cu un an, a ţipat cât a putut de tare şi după ce şi-a revenit a sunat la organizaţia care se ocupă de speciile de animale ce invadează casele oamenilor, un lucru destul de frecvent în Florida.

Agenţia de mediu poartă o luptă de mai mulţi ani împotriva acestei specii ne-autohtone şi despre care nu se ştie cum a ajuns în Everglades, unde a produs mari pagube faunei locale ca urmare a tipului său de alimentaţie şi a uşurinţei cu care se reproduce.

Animal Control a exclus posibilitatea ca şarpele să fi intrat în maşina de spălat prin ţevile din casă, fiind de părere că pitonul era animalul de companie al vreunui vecin şi că s-a târât prin sistemul de ventilaţie până în apartamentul lui Emily Wisnic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel