Urmărește emisiunea live
VIDEO: Reacția unui pedofil prins în flagrant când voia să se întâlnească cu o fată de 14 ani
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Un student indian stabilit în Anglia a fost prins în flagrant, în timp ce voia să se întâlnească cu o fată de 14 ani pentru a întreține relații intime. 

Minesh P. în vârstă de 27 ani, student indian stabilit în Anglia, a fost prins când voia să se întâlnească cu o fetiță de 14 ani pentru a întreține relații sexuale, în urma mai multor discuții pe WhatsApp.

Tânărul credea, după acele discuții, că se va întâlni cu o fată de 14 ani, dar în realitate, el a vorbit cu 'vânătorii de pedofili', un grup de civili care colaborează cu poliția, informează Daily Mail

În momentul în care a fost prins, individul i-a rugat cu ochii în lacrimi pe oamenii legii să îi permită să plece pentru că 'va munci gratuit pentru ei'.

Polițiștii l-au arestat și l-au dus în fața curții din Newcastle, unde Minesh P. a pledat vinovat pentru încercarea de a provoca sau incita un copil în activități sexuale.

În cele din urmă, Minesh P. a fost condamnat la 28 de luni de închisoare. De asemenea, a fost supus unui ordin de prevenire a vătămărilor sexuale timp de 10 ani și trebuie să semneze anual lista infractorilor sexuali.

Reacția pedofilului când a fost prins în flagrant

În clipul realizat la prinderea studentului, se aude cum acesta spune 'vă rog domnule, am un trecut bun în India' și afirmă că este 'nou' în Anglia ca student.

O persoană îi spune apoi că 'studiile tale s-au încheiat acum'. 

El mai menționează 'pot lucra gratuit pentru tine', dar primește răspunsul 'nu, nu poți lucra gratuit pentru noi. Deloc.'

'Nu-mi vine să cred că tocmai ai spus asta', adaugă o altă persoană.

Un pedofil care a abuzat doi copii a scăpat cu pedeapsa minimă, la Bihor

Un pedofil din Bihor care a abuzat doi copii de 9 şi 11 ani a scăpat cu pedeapsa minimă. Acesta s-a lăudat prietenilor cu faptele sale.

Curtea de Apel Oradea a pronunţat verdictul final în luna martie a acestui an, în cazul unui bărbat din comuna Sâmbăta, acuzat că a agresat sexual în mai multe rânduri doi copii.

Deşi procurorii au cerut pedeapsa maximă, care în astfel de cazuri poate ajunge chiar până la 13 ani de detenţie, pedofilul a scăpat cu 6 ani şi 8 luni de închisoare.

Victimele sale au doar 9, respectiv 11 ani.

Mai multe despre acest subiect AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel