VIDEO. Plantație de canabis întinsă pe 6 hectare. Peste o TONĂ de droguri au fost confiscate de DIICOT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Procurorii DIICOT au făcut o captură impresionantă. 6 hectare de canabis au fost descoperite în Dâmbovița.

În urma a 8 percheziții, DIICOT a confiscat 250 de kilograme de plante susceptibile a fi canabis, peste 300 de sticluțe de ulei de cânepă și aproximativ 120 de kilograme de semințe de cânepă, se arată într-un comunicat emis de Poliția Română.

”Poliţiştii au efectuat 8 percheziţii domiciliare în judeţele Dâmboviţa, Ilfov, Prahova şi în municipiul Bucureşti, în localităţile Morteni, Afumaţi, Popeşti-Leordeni şi Ştefeşti şi au  pus  în executare 7 mandate. Astfel, au fost descoperite 250 de kilograme de plante susceptibile a fi canabis, 335 de sticluţe de ulei de cânepă, 123 de kilograme de seminţe de cânepă şi o tonă de masă verde, ce a fost sigilată corespunzător.  

Din cercetări a reieşit că, în cursul lunii mai 2020, cei în cauză ar fi cultivat cânepă cu conţinut de THC pe 6 hectare, în localitatea Morteni, fără a deţine o autorizaţie necesară în acest sens. Ulterior, masa vegetală obţinută ar fi fost transportată pentru uscare într-o hală din localitatea Afumaţi. Plantaţia ar fi fost înfiinţată în scopul procesării şi extragerii uleiului de cânepă pentru folosirea terapeutică, nefiind destinat pieţei de consum.", a transmis, vineri, Poliţia Română.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel