Video: Nicușor Dan a început să râdă când a auzit de problemele din București. Primarul Capitalei a refuzat să răspundă la întrebări privitoare la apa caldă și Parcul Cișmigiu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Captură foto Facebook Nicușor Dan
Sursă foto: Captură foto Facebook Nicușor Dan
Nicușor Dan a refuzat să răspundă întrebărilor privitoare la apa caldă din București și la starea deplorabilă în care se află Parcul Cișmigiu. Ba mai mult, acesta a zâmbit în momentul în care a fost întrebat de aceste lucruri.

În cadrul conferinței de presă susținută la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, primarul general al Bucureștiului, a evitat să ofere vreo explicație cu privire la problema apei calde și la starea deplorabilă în care se află Parcul Cișmigiu. Deși una dintre jurnalistele prezente la conferința de presă a insistat în nenumărate rânduri să primească un răspuns, Nicușor Dan a precizat că răspunde doar întrebărilor „pe urbanism“, ba chiar s-a amuzat atunci când a fost întrebat despre problemele bucureștenilor:

„Aveți vis-a-vis de Primăria Capitalei un parc, Parcul Cișmigiu. Ați mers să vedeți cum arată, domnule primar?“, a fost întrebat Nicușor Dan.

„Vă mulțumesc pentru interes, cred că mai sunt și alți colegi...“, a spus Nicușor Dan.

„Vreau să-mi răspundeți, vă rog frumos, la această întrebare. Parcul Cișmigiu este unul dintre parcurile destul de cunoscute din Capitală, lacul a fost secat, dacă mergeți o să vedeți că miroase foarte urât și este foarte mizerabil“, a insistat, din public, jurnalista.

„Am spus la începutul acestei serii de întrebări că o să iau întrebări pe urbanism“, a adăugat Nicușor Dan.

„Și asta nu ține tot ce se întâmplă în Capitală? Nu reprezintă ...“, a continuat jurnalista.

„Pe urbanism!“, a spus tranșant primarul Capitalei, după care a râs.

„Sunteți primarul Capitalei. Vis-a-vis de Primăria Capitalei este un parc ce trebuia să vă intereseze. (...) Ați mersă să vedeți cum arată?“, a întrebat, din nou, jurnalista.

„Din respect pentru colegii dumneavoastră, vă rog să le permiteți să pună întrebări pe urbanism“, a spus Nicușor Dan.

„Din respect pentru colegii mei care sunt interesați de subiect, vă rog să le răspundeți la aceste întrebări“, a spus jurnalista.

Problema apei calde a fost adusă în discuție

„Bucureștenii se confruntă cu lipsa apei calde. Pe dumneavoastră nu vă interesează și aceste subiecte? Îi voi lăsa, evident, să adreseze și ei întrebări, dar vă rog respectuos să ne răspundeți la întrebări. Bucureștenii sunt interesați de ce se întâmplă cu Capitala“, a spus jurnalista, moment în care Nicușor Dan a râs din nou.

„Nu există apă caldă, parcul Cișmigiu arată deplorabil și Bucureștiul este mizerabil, cum considerați dumneavoastră că n-ați putea să răspundeți unor astfel de întrebări? Sunteți responsabil pentru aceste lucruri“, a insistat apoi jurnalista.

„Stimată doamnă, noi avem azi o conferință de presă pe urbanism în care v-am invitat să puneți întrebări pe urbanism. Ați pus, v-am răspuns! Posibilități de a-mi pune întrebări au fost și vor mai fi pe toate problemele Bucureștiului și vă invit să veniți și acolo să le puneți. Azi discutăm despre urbanism“, a spus Nicușor Dan.

„Refuzați să răspundeți la aceste întrebări?“, a insistat jurnalista.

„Cred că am răspuns de nenumărate ori întrebărilor dumneavoastră. Vă rog să lăsați microfonul altor colegi“, a spus Nicușor Dan.

„Insist cu Parcul Cișmigiu. Ce faceți cu el?“, a întrebat jurnalista.

„Eu insist să aveți o minimă decență, un respect pentru colegii dumneavoastră, să respectați cadrul acestei conferințe de presă și să lăsați microfonul colegilor care au, probabil, întrebări pe urbanism“, a spus Nicușor Dan.

„Sunteți primarul Capitalei, insist“, a spus jurnalista. 

<iframe width="100%" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Vg3_Ch5TfG0" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel