VIDEO - Momentul în care un autobuz explodează într-o stație din Rusia. Bilanț sumbru: Doi morți și 17 răniți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Momentul în care un autobuz explodează într-o stație din Rusia / Foto: Captură video Youtube
Momentul în care un autobuz explodează într-o stație din Rusia / Foto: Captură video Youtube
UN autobuz din Rusia a explodat provocând moartea a doi oameni. Alte 17 persoane au fost rănite.

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi 17 au fost rănite în explozia unui autobuz de pasageri în oraşul Voronej din centrul Rusiei în noaptea de joi spre vineri, au anunţat autorităţile locale, transmite Agerpres, citând EFE şi AFP.

Şoferul a declarat pentru postul Rossia-24 că la bord se aflau 35 de persoane. Explozia a avut loc în timp ce vehiculul se afla într-o staţie de autobuz din apropierea unui centru comercial. Deflagraţia a aruncat în aer plafonul şi geamurile, potrivit mai multor înregistrări video ale trecătorilor, care circulă pe reţelele de socializare şi preluate de presa rusă.

VEZI ȘI: Accidente grave în lume. Un mort și 13 răniți în Germania. Autobuze ciocnite în centrul Londrei - VIDEO

Cauza exploziei

Cauza incidentului nu este clară. Iniţial, o explozie de gaz a fost considerată una dintre posibilele cauze, însă compania care operează autobuzul a declarat că vehiculele sale sunt echipate cu motoare diesel. O sursă din cadrul companiei a declarat că autobuzul implicat a fost supus unei revizii pe 6 august. Comitetul rus de anchetă a deschis un dosar penal pentru a clarifica toate circumstanţele incidentului. Ancheta este în plină desfășurare.

VEZI ȘI: VIDEO / FOTO cu accidentul din Turcia, soldat cu 14 morţi şi 18 răniţi. Alte accidente grave produse în lume în 2020-2021 (cronologie)

Până în prezent, nu există niciun indiciu că ar putea fi vorba de un atac terorist, a declarat viceguvernatorul regiunii, Serghei Sokolov, pentru agenţia Interfax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel