Data publicării:

VIDEO - Imagini incredibile din Turcia: Livadă de măslini ruptă în două. Ce s-a format arată ca un canion

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto captură video
foto captură video
Înainte de 6 februarie 2023, era o livadă de măslini. Astăzi, arată ca un canion. O prăpastie uriașă a despărțit livada în două, iar imaginile sunt deopotrivă impresionante și înfricoșătoare. 

Livada de măslini a fost ruptă în două de cutremurul care a zguduit Turcia și Siria. Seismul a creat o prăpastie de 300 de metri lungime. Livada se află în districtul Altınozu din sud-estul Turciei, care se învecinează cu Siria. Astăzi, frumoasa livadă de măslini arată ca un canion, cu o adâncime chiar și de 40 de metri, scrie CNN. 

Cutremurul de luni, 6 februarie 2023, cu o magnitudine de 7,8 pe Richter a ”mutat” pământul, după cum arată mai multe imagini în oglindă. Dincolo de catastrofa naturală, vorbim despre o tragedie umană imensă, cu peste 41.000 de morți, aproape 100.000 de răniți și milioane de oameni afectați. 

Pentru sursa citată, Irfan Aksu spune că, în momentul în care a început să se cutremure pământul, un sunet incredibil s-a auzit. El se teme de situația generată de această prăpastie apărută după cutremur și spune că ”Desigur, ne este frică... dacă ar fi fost puțin mai aproape, s-ar fi întâmplat în mijlocul orașului nostru”. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ANADOLUBURADA (@anadoluburada)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel