VIDEO: Fază de tot râsul cu Mircea Badea. TOATĂ lumea s-a uitat la el când a văzut ce a făcut în public
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mircea Badea, Antena 3
Mircea Badea, Antena 3
Mircea Badea a fost protagonistul unei faze de tot râsul în public.

Mircea Badea a povestit ce a pățit la 18 ani când o balerină l-a invitat la spectacolul ei de absolvire. Ce-a urmat este fabulos.

”Aveam vreo 18 ani și eram gen pui de găină. Eram sărac lipit, mâncam de pe jos. Îmi dădea mamaia 5 lei pe zi. M-am dus și eu la un bairam. (…) A venit și o duduie care era la Liceul de Coregrafie. Era mai mică cu un an decât mine. Nu avea probleme financiare. Eu eram cel mai pauper de acolo. I-am zis și eu bună la un moment dat. Că și era. Mai mult de bună nu am cutezat să-i zic. M-a sunat după ce a făcut rost de numărul meu. (…) M-a invitat la un spectacol de balet de la ea la liceu, era spectacol de absolvire. I-am zis că vin. Era la Palatul Copiilor. Nu știam cu ce să mă îmbrac. Am luat pantofi de la tata. Eu port 41, iar tata poartă 43,5.

Apoi a zis mama că vorbește cu cineva să-mi facă pantaloni. Ăla mă văzuse în urmă cu câțiva ani. Mi-a trimis pantalonii, dar erau mai scurți, cu vedere la gleznă. Ăla nu și-a pus problema că am mai crescut. Cămașa o aveam pe-a lui tata. M-am îmbrăcat cu pantalonii bob de orez, cu vedere la gleznă, bretele, cămașă mov și pantofii cu ciucuraș cu vată în vârf ca să nu-mi cadă din picioare.

M-am dus la spectacol. Aveam rând la mijlocul rândului. A început spectacolul. La un moment dat, făcea niște scheme și a zburat scaunul de sub balerină. Iar balerina a căzut pe scenă. O secundă nu a mișcat nimeni în sală. Noroc că nu pățise nimic, s-a ridicat repede. Dar eu am făcut implozie. Și am început să râd. Eram disperat că nu mă puteam abține. Toată lumea era oripilată și voia să vadă cine este cretinul care hăhăie. Nu știam pe unde să ies pentru că eram în mijlocul rândului”, a povestit Mircea Badea la Antena 3.

Dar faza nu se oprește aici! Ce-a urmat este fabulos! Vei râde cu lacrimi! Urmărește aici relatarea completă:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel