VIDEO. Două tinere s-au bătut CRUNT pentru un loc de parcare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Două tinere s-au bătut pentru un loc de parcare din Florești.

Scene șocante în județul Cluj. Două tinere s-au bătut crunt pentru un loc de parcare, scrie Monitorul de Cluj. Incidentul s-a petrecut joi, pe strada Avram Iancu din Florești. Scandalul ar fi izbucnit după ce  una dintre cele două tinere a venit acasă și și-a găsit locul de parcare ocupat.

"Pe 3 septembrie, în jurul orei 13:45, am venit acasă pentru puțin timp, dar locul meu de parcare era ocupat de o mașină de Sălaj. Am pus poza cu mașina pe grupul blocului, în ideea că poate se sesizează cineva și o să fie eliberat locul. Nimeni nu s-a sesizat. Ulterior am intrat în salon și am întrebat politicos dacă știu ceva despre mașina parcată acolo. Toată lumea s-a făcut că plouă. După cinci minute o angajată a sunat-o pe proprietara salonului pentru a povesti întâmplarea", a declarat victima pentru Monitorul de Cluj.

Femeia a povestit că angajata ar fi amenințat-o iar apoi a luat-o la bătaie. Totul s-ar fi petrecut de față cu fetiță de 4 ani.

"După mai multe discuții contradictorii între noi, ceea ce era de așteptat, am fost amenințată și, într-un final, bătută. Ea a dedus că am jignit-o pe fetița ei, dar eu doar i-am atras atenția că nu se face așa ceva în prezența unui minor. Mi-am scos acte medico-legale și voi continua investigațiile medicale. Incidentul mi-a provocat hemoragie oculară și a fost nevoie de intervenția medicului oftalmolog pentru a-mi anestezia ochiul total. Am vânătăi la membrele inferioare, după ce m-a lovit cu piciorul.Totul s-a petrecut chiar sub ochii fetiței ei de patru ani. Urmează să depun luni o plângere penală la procuratură", ar mai fi spus tânăra.

Scandalul a fost filmat cu un telefonul mobil al victimei. În imagini se poate vedea cum aceasta este trântită jos de cealaltă femeie și trasă de păr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel