(VIDEO) Dezbrăcată și bătută în biserică în fața studenților: ”Așa explicăm păcatul”
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa Foto: Captură video, Facebook Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych
Sursa Foto: Captură video, Facebook Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych
Spectacolul a stârnit indignarea părinților care, după ce au văzut imaginile pe rețelele de socializare, au protestat alături de profesori.

O femeie a fost abuzată, insultată și închisă într-o cușcă în fața unui public de copii într-o biserică. Un scandal de proporții s-a pornit în Polonia după ce imaginile unui spectacol de teatru organizat în timpul unei ore de religii pentru elevii de liceu au ajuns pe rețelele de socializare.

Scena în cauză, menită să arate pericolele păcatului, a „depășit linia”, chiar și potrivit preotului însărcinat cu supravegherea elevilor.

În videoclipul spectacolului arătat adolescenților, se poate recunoaște o femeie în lenjerie intimă. Ea este numită „c**vă” și „cățea”, abuzată fizic și închisă într-o cușcă. Spectacolul, după cum a raportat Notes from Poland, a avut loc într-o biserică din orașul polonez Torun, ca parte a unei ore religioase. 

Alte videoclipuri arată că actorul principal, un bărbat care încuie femeia într-o cușcă în timp ce o bate și o insultă, simulează o stare de ebrietate cu o sticlă în mână.

Potrivit preotului Mariusz Piotr Wojnowski, directorul departamentului catehetic al eparhiei Torun, „scopul acestei scene a fost să arate că păcatul poate duce la multe forme de sclavie în viața de zi cu zi”.

Episodul a stârnit indignarea părinților care s-au întrebat de ce nimeni nu a cerut un răspuns imediat de la profesorii prezenți în biserică.

Publicul a inclus studenți de 14 și 15 ani care erau sub consiliere din diverse motive, a informat presa locală. Preotul responsabil, după ce și-a cerut scuze participanților și eparhiei, a anunțat că nu va mai colabora cu grupul care a organizat evenimentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel