VIDEO - Cum și-a înscenat un tânăr propriul accident. Camerele de supraveghere l-au dat de gol
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cum și-a înscenat un tânăr propriul accident. Camerele de supraveghere l-au dat de gol / Foto: Pixabay
Cum și-a înscenat un tânăr propriul accident. Camerele de supraveghere l-au dat de gol / Foto: Pixabay
Vezi în articol momentul în care un tânăr își înscenează propriul accident. 

Un tânăr de 19 ani a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce își înscena propriul accident pe o stradă din Mansfield, Anglia scrie Nottingham Post. Acesta și-a împins motocicleta în mijlocul drumului, iar ulterior s-a strecurat sub ea, părând că a fost implicat într-un accident rutier.

Băiatul a făcut semn unui șofer să oprească înainte ca ambulanța să ajungă la locul faptei. Strada a fost închisă pentru mai mult de o oră. Imaginile au fost făcute de polițiști, care au spus că acțiunile tânărului de 19 ani au provocat un răspuns imediat în urma apelului la 999 și ar fi putut risca viața altora.

Poliția a declarat că motociclistul le-ar fi spus medicilor că nu își poate simți picioarele și partea dreaptă a corpului. Mai mult, acesta s-ar fi prefăcut și că leșină, însă totul a fost o înscenare. Au intervenit echipajele de poliție, pompieri și ambulanțe, dar aceștia au stabilit că tânărul de 19 ani pierde pur și simplu timpul și resursele a trei servicii de urgență. Poliția din Nottinghamshire a lansat filmările în speranța că va încuraja oamenii să se gândească de două ori înainte de a da astfel de alarme false. 

Cum a scăpat de sancțiuni un șofer din Iași care a depășit pe linia continuă mașina Poliției

Un șofer din Iași a scăpat de sancțiuni în instanță, după ce a depășit pe linia continuă chiar mașina Poliției pentru că oamenii legii nu au completat corect procesul verbal.

Incidentul a avut loc în noiembrie 2020, când bărbatul a depășit o autospecială de Poliție pe linia continuă. A fost oprit imediat de polițiști și sancționat cu o amendă de 580 de lei, precum și cu suspendarea dreptului de conduce.

Bărbatul a contestat însă în instanță sancțiunile, susținând că, de fapt, în momentul în care depășise mașina Poliției, marcajul longitudinal era discontinuu. Conform legii, procesul verbal de constatare trebuie să cuprindă, obligatoriu, descrierea faptei, data, ora şi locul în care a fost comisă. Polițiștii nu au indicat cu exactitate tocmai locul depășirii, motiv pentru care Judecătoria Iași a anulat sancțiunile, iar bărbatul a scăpat și de amendă și de suspendarea permisului. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel