VIDEO cu reacția unui cățel când vede decorațiunile de Halloween ale vecinilor
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
O filmare cu un cățel a devenit virală după ce acesta a fost filmat când a văzut decorațiunile de Halloween ale vecinilor.

În fiecare an, sărbătoarea de Halloween este celebrată pe data de 31 octombrie. Halloween înseamnă costume înfricoșătoare, machiaje spectaculoase, dar și preparate și băuturi special pregătite în acest sens.

În SUA, oamenii au numeroase decorațiuni în jurul caselor încă de la începutul lunii octombrie, iar acest lucru nu a fost o excepție în cartierul câinelui devenit viral în urma clipului postat pe Internet.

Cățelul era la plimbare când a zărit o decorațiune de Halloween care l-a speriat.

VIDEO

Semne că ai un câine care te iubește

Patrupezii au metode diferite față de oameni prin care își arată dragostea. Nu pot spune 'Te iubesc' în cuvinte, dar e foarte ușor să recunoști semnele afecțiunii lor. 

Câinele te urmează oriunde mergi  

Pentru un cățel, cel mai frumos loc este lângă persoana preferată. Caută să stea cât mai mult în apropierea ta. Îi place să meargă cu tine oriunde. Așa că, dacă te urmează la bucătărie, poate însemna și că vrea să-și arate dragostea față de tine, nu doar că și-ar dori să cadă pe jos una-două bucăți de mâncare. (Atenție însă la alimentația lui!)

Câinele îți oferă daruri 

Nu-ți oferă cadouri obișnuite, ci îți oferă ceva mai bun - dragostea lui! Faptul că îți dă o jucărie e un semn că vrea să-ți arate afecțiunea. Când îți aduce jucăria, dar nu vrea să ți-o ofere, e o invitație la joacă!

Câinelui nu îi e teamă că se pierde de tine

Sursa citată scrie că, dacă poate să stea singur, are încredere că te întorci. E un semn bun și înseamnă că își acceptă stăpânul ca lider. De asemenea, e un semn bun și dacă e foarte fericit să te vadă din nou. Când e extrem de agitat ar putea arăta că are un comportament dominant față de tine.

Câinele sare pe tine

Deseori, acest semn este interpretat ca o exprimare a iubirii. Totuși, el își exprimă astfel și comportamentul dominant, motiv pentru care trebuie să fii calm și încrezător, dar nu prea entuziasmat. 

Câinele stă lângă tine când ești bolnav

Câinele poate simți starea ta de spirit. Atunci când ești bolnav, face tot posibilul să te înveselească și stă aproape de tine.

Câinele are grijă de tine

Când simte că ești în pericol, devine un mic bodyguard. E tot un semn de iubire! E important însă ca el să vadă că și tu ai situația sub control. Comportamentul tău, în astfel de situații, trebuie să fie normal, încrezător. Mai multe, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel