VIDEO cu Radu Tudor, după ce a fost provocat de Arafat: Să moară pandemia!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Radu Tudor
Radu Tudor
Radu Tudor a acceptat provocarea lansată de Raed Arafat.

„Îi mulțumesc secretarului de stat Raed Arafat pentru provocarea lansată. Pentru mine vaccinul conține bun simț, șapte ani de acasă, educație, respect pentru familie, pentru școală, pentru tot ceea ce am învățat până în prezent. Și lansez mai departe provocarea de a răspunde la întrebarea ce conține vaccinul”, a spus Radu Tudor într-un filmuleț postat pe contul său de Facebook. 

Radu Tudor a lansat provocarea către Mircea Geoană, Sabina Iosub și Andreea Cigolea. „Hai cu vaccinarea, să moară pandemia!”, a scris Radu Tudor pe Facebook. 

VIDEO cu Radu Tudor

Ce conține vaccinul pentru Andrei Baciu 

Anterior, secretarul de stat în ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a spus DA seriei „Ce conține vaccinul și i-a provocat pe Camelia Potec, Victor Rebengiuc, dr. Adriana Pistol, dr. Valeria Herdea, dr. Beatrice Mahler și dr. Adrian Marinescu.

Acesta apare într-un birou, unde lucrează alături de mai multe persoane fără să poarte mască de protecție.

„Lucrăm împreună încă de la începutul pandemiei, însă este pentru prima dată când ne vedem și lucrăm la interior fără mască. Asta reprezintă pentru mine vaccinarea. Posibilitatea de a-ți revedea colegii, prietenii, familia, pe toți cei dragi, în siguranță", a spus Andrei Baciu în videoclipul publicat pe Facebook. 

Valeriu Gheorghiță, provocare pentru Andreea Esca, Mihai Bobonete

„Ce conţine vaccinul? Vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii. Vaccinul conţine bucuria lucrurilor care ne au lipsit în toate aceste luni de pandemie, conţine concedii petrecute la mare şi în Deltă cu prietenii şi cu familia, conţine mersul la locul de joacă cu copiii, conţine zâmbetul oamenilor din spatele măştilor, vaccinul conţine normalitate. Lansez o provocare pentru Andreea Esca, pentru Lucian Mîndruţă, pentru Mihai Bobonete şi pentru Sandu Pop, cunoscut publicului ca Văru Săndel, ce conţine pentru voi vaccinul?", a spus şeful CNCAV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel