VIDEO Crucea lui Bogdan Gigină, de pe Știrbei-Vodă, a fost ruptă. Mama polițistului, apel pe Facebook
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: captură video
Foto: captură video
Crucea polițistului Bogdan Gigină a fost vandalizată. 

Mama fostului polițist Bogdan Gigină face un apel pe Facebook după ce crucea fiului ei de pe bulevardul Știrbei-Vodă a fost vandalizată.

”In seara de 27 sept, la ora 0,28 minute, pe Stirbei-Voda(Casa Radio) este rupta crucea copilului meu. În filmare apare un cetățean în urma celui care a rupt-o și o așează din nou în interiorul garduletui. Va rog dacă îl cunoașteți sau dacă va vedea acest mesaj îl rog din suflet sa ma contacteze.S-au poate cineva îl recunoaște pe cel care rupe crucea... Va rog din suflet distribuiți.... cu ajutorul dvs poate identificam făptașul.... s-au măcar mesajul ajunge la băiatul care a pus crucea la loc. Mulțumesc din suflet!”, a scris mama lui Bogdan Gigină pe pagina sa de Facebook.

În decembrie 2016, DNA anunţa că a dispus efectuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă faţă de fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, faţă de firma General MPM Impex SRL, faţă de Petre Mazilu, administrator al acesteia, şi faţă de Adrian Corcodel, şeful echipei care efectua lucrări în zona în care s-a produs accidentul în care a murit poliţistul Bogdan Gigină.

Potrivit DNA, în seara de 20 octombrie 2015, în jurul orei 19,00, agentul de poliţie Bogdan Gigină a fost implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a suferit o hemoragie cranio-cerebrală, consecinţă a unui traumatism cranio-cerebral şi facial cu fractură craniană, leziuni care i-au cauzat decesul. La momentul producerii accidentului, Bogdan Gigină făcea parte dintr-un dispozitiv de însoţire a fostului ministru Gabriel Oprea.

Gabriel Oprea: Dacă eu vedeam accidentul, mă aruncam în groapă

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a vorbit, la Realitatea Plus, despre accidentul în care polițistul Bogdan Gigină a murit. 

El a spus că nu a știut despre accident decât în momentul în care a ajuns la destinație. Conform acestuia, de la locul accidentului, până la punctul final al deplasării, ar fi fost 100 de metri. Gabriel Oprea a spus că a dat un telefon, pentru că auzise că s-a întâmplat ceva, dar i s-a spus să stea liniștit și că urmează să discute a doua zi. 

Gabriel Oprea, acum candidat independent la alegerile parlamentare, a mai spus că a fost prezent la toate accidentele. ”Dacă eu vedeam accidentul, mă aruncam în groapă” a afirmat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel