VIDEO: Cristiano Ronaldo, urmat de Paul Pogba după faza cu Cola. Ce gest a făcut francezul
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 16 iun, 14:32
WhatsApp
Cristiano Ronaldo a făcut înconjurul presei după ce a îndemnat oamenii să bea apă, nu suc.

Conform Marca, după ce Cristiano Ronaldo a devenit viral pe rețelele de socializare și în presă pentru că a dat la o parte sticlele de Coca-Cola din fața sa, la o conferință de presă, Paul Pogba i-a urmat oarecum exeplul. Portughezul a cauzat scăderea acțiunilor companiei producătoare de băuturi răcoritoare.

Astfel, mijlocașul francez Paul Pogba a îndepărtat o sticlă de bere Heineken din fața sa înainte să primească întrebări de la jurnaliști la conferință. Totuși, motivul este unul diferit. În timp ce Cristiano Ronaldo a vrut să „facă reclamă” la un stil de viață sănătos, fără băuturi acidulate și cu mult zahăr, Paul Pogba este musulman, iar religia nu-i permite să consume bere. Rămâne de văzut dacă Heineken va urma același trend pe care l-a urmat Coca-Cola pe bursă, fiindcă valoarea companiei din urmă a scăzut cu nu mai puțin de patru miliarde dolari.

G Ad:

Gestul făcut de Cristiano Ronaldo a adus pierderi istorice pentru compania de băuturi răcoritoare Coca-Cola

Refuzarea a două sticle de Coca-Cola de către Cristiano Ronaldo în timpul unei conferințe de presă la EURO 2020 a cauzat cu o scădere a prețului cu 4 miliarde de dolari a gigantului de băuturi răcoritoare. Căpitanul portughez este un renumit militant pentru sănătate și a spus clar ce părere are despre băutura răcoritoare carbogazoasă.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, a mutat sticlele de Coca-Cola în timpul unei conferințe de presă de la Budapesta, luni, înaintea meciului împotriva Ungariei. Ulterior, Ronaldo a ridicat o sticlă de apă și a declarat: „Beți apă!”, încurajând oamenii să o aleagă în locul băuturii carbogazoase.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro