VIDEO care dă fiori. Povestea incredibilă a lui Benito, cățelul care se comportă ciudat când ajunge la mormântul stăpânei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Hachiko a fost un câine care a rămas în memoria umanității pentru devotamentul față de stăpânul său chiar și la mulți ani după decesul acestuia. Dar nu este un caz singular.

Mulți câini păstrează o legătură foarte specială cu stăpânul lor chiar și după moarte. Benito este încă un alt exemplu de loialitate a câinilor deoarece acest animal de companie din Villaguay (Argentina) a trăit cu stăpâna sa, Joha, timp de doi ani și, în ciuda faptului că a murit în urmă cu patru ani, el încă își amintește de ea.

Așa a povestit-o Belen, sora lui Joha, într-un clip pe Twitter în care arată ce face animalul de fiecare dată când merge la cimitir. În imagini puteți vedea ”anxietatea” lui Benito privind pe geamul mașinii atunci când ajunge la cimitir.

Odată ce a coborât din mașină, animalul aleargă în locul unde se află sicriul stăpânei și începe să sară și să latre pentru a fi ridicat la coșciug. Apoi rămâne calm și întins acolo vreme bună.

Povestea incredibilă a lui Benito este imposibil să nu te facă să plângi. „50 de litri de lacrimi au căzut din ochii mei”, a scris un internaut. „Biblia a greșit, ființele create după chipul și asemănarea lui Dumnezeu trebuie să fie câini”, a comentat altul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel