Victoria Beckham, colecție de modă pentru toamnă/iarnă 2019
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Victoria Beckham şi-a prezentat, duminică, la Săptămâna Modei de la Londra, cea mai recentă colecţie de modă, o serie de creaţii vestimentare inspirate din moda anilor '70, bogată în nuanţe şi motive vibrante, relatează Reuters.

Modele au defilat în faţa publicului în rochii decoltate şi fuste stilou, unele dintre acestea decorate cu tipare abstracte sub formă de lanţ.

Totodată, soţia fostului fotbalist David Beckham, aflat în public alături de copiii lor, a rămas fidelă stilului personal, costumelor de damă cu fuste mulate, în carouri, dar şi pantalonilor evazaţi.

Fosta componentă a formaţiei Spice Girls devenită creatoare de modă obişnuia să îşi prezinte proaspetele colecţii la New York, însă s-a orientat în septembrie către Londra pentru cea de a zecea aniversare a brandului eponim.

Colecție toamnă/iarnă 2019  

Pentru toamna/iarna 2019 am luat în considerare dorinţele femeilor, feminitatea modernă şi modul în care aceste idei pot fi expuse în cadrul unei colecţii actuale, a precizat Victoria Beckham într-un comunicat.

Sunt prezente note retro, indicii ale anilor '70. Totuşi, totul este îmbinat în ceva ce încapsulează ceea ce numim alfabetul feminităţii moderne, a adăugat ea.

Paleta de culori utilizată de creatoarea de modă a inclus nuanţe de ruşu-ruj, turcoaz, roz, verde absint şi liliachiu. În ceea ce priveşte încălţămintea, au predominat botinele cu toc înalt decupate, albastru vibrant, roşii sau cu imprimeu leopard.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel