Victor Spirescu a murit. Românul care a ”invadat” Marea Britanie, sfârșit tragic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Victor Spirescu
Victor Spirescu
Victor Spirescu, celebru în rândul britanicilor drept primul român care a imigrat în Marea Britanie, în ”invazia din 2014”, a decedat într-un tragic accident de mașină.

Sibianul Victor Spirescu a murit într-un accident de mașină care a avut loc în Newport Pagnell, un oraș la aproximativ 90 de km de Londra, scrie The Sun, care mai precizează că venirea lui Victor Spirescu în Marea Britanie, în 2014, a fost o ”poveste de succes”.

După ridicarea restricțiilor de călătorie, la 1 ianuarie 2014, aproximativ 47.000 de români și bulgari au intrat pe piața forței de muncă din Marea Britanie. Povestea lui Victor Spirescu a fost însă intens mediatizată chiar și după venirea în Regat în 2014, presa urmărind evoluția românului.

După ce a ajuns în Marea Britanie, Victor Spirescu a lucrat la o spălătorie auto, dar mai apoi și-a schimbat locul de muncă și și-a câștigat existența muncind pe un șantier.

Într-un interviu pentru The Telegraph, Spirescu își povestea planurile pe care le are, precizând că își dorește să se întoarcă în România. "Vreau să înființez o micuță companie de construcții. Dacă nu, mă întorc și voi trăi ca un rege. Voi avea o groază de bani pentru costurile nivelului de trai din România. Vreau să traiesc în satul meu, să-mi fac o casă".

Din păcate românul a decedat în cursul zilei de ieri în Marea Britaniei, în urma unui accident rutier.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel