Victor Ponta: Vom discuta în BPN despre situaţia lui Adrian Severin
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Victor Ponta
Victor Ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, luni, că a discutat cu Adrian Severin, iar situaţia acestuia va fi discutată în cadrul Biroului Permanent Naţional (BPN) al partidului, care va avea loc la ora 11,30.

„Acum de dimineaţă am avut o discuţie cu domnia sa. La 11,30 discutăm la BPN şi vă anunţăm. (...) Cred că e normal să vorbesc în cadrul conducerii întâi şi după aceea să vă informez", a spus Ponta, citat de Agerpres.

Cotidianul britanic The Sunday Times a publicat un articol potrivit căruia trei europarlamentari - slovenul Zoran Thaler, austriacul Ernst Strasser şi Adrian Severin, foşti miniştri de externe - s-ar fi declarat dispuşi "să-şi vândă serviciile" contra unor sume de până la 100.000 de euro unor jurnalişti ai publicaţiei menţionate care pretindeau că se ocupă cu acţiuni de lobby.

Citeşte şi:

Exclusiv: Citește contractul între Adrian Severin și firma Taylor&Jones. Deputatul este convins că o comisie parlamentară va lămuri situația, dacă analizează documentul

Interviu. Adrian Severin despre Sunday Times: Este o mistificare foarte costisitoare a unui ziar de scandal, antieuropean

Vezi discuţia dintre Adrian Severin şi jurnaliştii de la Sunday Times, publicată de asistentul Monicăi Macovei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel