Victor Ponta, pus în încurcătură. Invitat de Gabriela Firea și CP Tăriceanu la botezul fiilor lor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Premierul Victor Ponta se află în încurcătură, având în vedere că a fost invitat să participe duminică atât la petrecerea dedicată botezului mezinului soților Gabriela Firea și Florentin Pandele, cât și la cea organizată în cinstea creștinării celui de-al treilea copil al președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, cu cea de-a cincea soția a sa, Loredana Moise.

Senatoarea PSD Gabriela Firea și primarul orașului Voluntari Florentin Pandele l-au creștinat, astăzi, pe cel de-al patrulea copil al familiei, Zian Mihail.

Gigi Becali, decis să vorbească despre ce se întâmplă azi în politică

Tot astăzi, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și soția lui, Loredana Moise, și-au creștinat copilul, la Mănăstirea Cașin, într-o companie intimă, alături de familie și prieteni.

După ceremoniile religioase, invitații vor petrece la restaurant, însă premierul Victor Ponta este... pus în încurcătură, deoarece este invitat la ambele botezuri, potrivit libertatea.ro.

Rămâne de văzut la care dintre ele va merge, dacă decide să uite câteva ore de problemele pe care le are și să se destindă puțin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel