Victor Ponta îi dă o replică dură ”cetățeanului Klaus”: ”Merge acolo ca surda la horă”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Premierul Victor Ponta i-a oferit, luni, o replică extrem de dură preşedintelui Klaus Iohannis, după ce şeful statului l-a criticat pentru că a angajat România fără mandat în discuțiile despre refugiaţi de la Sofia, purtate alături de omologii din Bulgaria şi Serbia. Victor Ponta a ţinut să facă precizări pentru "cetăţeanul Klaus".

"Vreau să mai stabilim un lucru. Problema nu e ce spune domnul Iohannis, problema e că nu face nimic. Dumneavoastră ştiţi ce a făcut domnia sa la Bruxelles? Că restul miniştrilor spun că merge acolo ca surda la horă, merge, tace din gură, se întoarce, tace din gură. Grijă mea e ca poziţia României să fie cunoscută pe plan extern.

Restul, povestea cu mandatul, dacă nu ar fi de râs ar fi de plâns. De fiecare dată domnul Băsescu îi întinde o capcană şi domnul Iohannis, fiind doar arogant şi nimic mai mult, cade în capcană. Păi ce, sunt viceprimar la Sibiu să-i cer voie? Domnul Iohannis nu ştie nimic din ce am vorbim la Sofia", a spus Victor Ponta.

Afirmațiile lui Victor Ponta vin după ce Klaus Iohannis l-a criticat, duminică, pentru că a declarat, la Sofia, că România îşi va închide graniţele în faţa refugiaţilor, în cazul în care Germania și Austria vor proceda în acest fel.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel