Victor Ponta și-a scos miniștrii la o saramură în Deltă-FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp

Victor Ponta a decis să-și petreacă weekend-ul departe de agitația din Capitală. Abia revenit din concediu, premierul și-a  scos colegii de cabinet la o plimbare în Delta Dunării, pe Brațul Sfântu Gheorghe.

Şeful Executivului şi o parte a miniştrilor  au ajuns în Tulcea în jurul orei 10,40 şi s-au îmbarcat pe nava 'Naiada', una dintre cele mai luxoase nave de croazieră din Celta Dunării care aparține Consiliului Judeţean Tulcea, pentru o excursie în Deltă.

"Delta Dunarii / Ca in fiecare an locul ideal pentru team building/ Guvernul este o echipa sudata si performanta , suntem colegi si prieteni, iar pregatirea politicilor publice pana la sfarsitul anului extrem de importanta pentru toti cetatenii", a scris premierul pe Facebook.

Printre cei care-l însoţesc, vineri, în Delta Dunării, se numără vicepremierul pentru securitate naţională, Gabriel Oprea, ministrul Transporturilor, Iulian Matache, ministrul Muncii, Rovana Plumb, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi ministrul Tineretului şi Sporturilor, Gabriela Szabo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel