VICTOR PONTA, despre demisia lui LIVIU VOINEA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Informația potrivit căreai ministrul Bugetului, LIVIU VOINEA, ar demisiona din Guvern pentru un post de conducere la BNR a fost comentată de premierul VICTOR PONTA.

Demisia din Guvern a ministrului delegat pentru Buget, LIVIU VOINEA, este dezminţită de premierul VICTOR PONTA care susţine că totul este o invenţie.

"Realitatea TV pur şi simplu inventează", a fost răspunsul premierului Ponta pentru gandul.info, când a fost întrebat dacă ministrul delegat pentru Buget şi-a prezentat demisia din guvern.

Cu toate acestea,  LIVIU VOINEA a confirmat oficial, duminică seara, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, că va urma să plece din Guvern pentru a ocupa un post de conducere în  BNR, asta în condițiile în care Parlamentul va da un aviz favorabil, luni. Voinea a infirmat însă că şi-a dat demisia, subliniind că această mutare ar putea avea loc din octombrie.

Citește și: Cutremur în Guvern. LIVIU VOINEA ar putea demisiona


LIVIU VOINEA ar urma să primească un post în Consiliul de Administraţie de la BNR. Luni dimineaţă este programată o şedinţă a conducerii PSD, iar în Parlament se vor vota propunerile pentru Consiliul de Administraţie al BNR.

Până vineri au fost depuse candidaturile lui Mugur Isărescu, susţinut de toate partidele, Florin Georgescu, Cristian Popa, Daniel Dăianu, Marin Dinu, Nicolae Dănilă din partea Alianţei PSD-UNPR-PC, Bogdan Olteanu din partea PNL, Agnes Nagy din partea UDMR şi Virgil Stoenescu din partea PDL.

Citește și: Alegeri care ar putea influența președinția, luni, în Parlament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel