Victor Ponta a rupt pactul de coabitare. Victor Ciutacu: Liber la măcel. Va fi sânge pe pereți
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Premierul Victor Ponta a rupt pactul de coabitare cu președintele Traian Băsescu. Jurnalistul Victor Ciutacu se așteaptă la măcel în campania prezidențială. 

"Ponta i-a transmis lui Băsescu, în direct la România TV, că faimosul pact de coabitare poate fi folosit de acum ca hârtie igienică. În timpul anunțului, a dat drumul scrisorii oficiale. Chiar dacă-i târziu, iar eu îmi păstrez opinia că mizeria aia de document nu trebuia nici măcar negociată, nu semnată, bine că a făcut gestul și acum. Papirusul ăla blestemat, de existența căruia-s vinovați în egală măsură Ponta, Antonescu și Dragnea, declarat ieri țeapă de semnatarul de la Cotroceni, n-a făcut altceva decât să-i lungească viața politică lui Băsescu. Sinistrul trebuia presat de la înălțimea celor 70% mandate din Parlament și izolat. Era ca peștele scos din baltă. Mai horcăia olecuță, dădea-n tremurici și stingea lumina. L-au dat la apă și a înviat. Cu teroriștii nu stai la tratative, fiindcă generezi precedente periculoase. Intri în forță peste ei cu mascații și închizi jocul. E cinic și sângeros, dar extrem de eficient", a scris jurnalistul, pe blogul său

Victor Ciutacu a conchis: "De-acum e care pe care. O să fie sânge pe pereți în campania electorală. Dacă Ponta nu-i blat cu Băsescu. Mă încăpățânez să nu-l cred capabil de o asemenea ticăloșie. Fie și pentru că, în perspectivă postelectorală, n-are nici un interes să-l încurce ăla". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel