România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 14 oct, 19:41
Victor Ponta a IZBUCNIT: Gata cu parlamentarele! Abia atunci să le facem!
Ponta în China  Foto: Crișan Andreescu
Într-un mesaj postat pe Facebook, Victor Ponta a spus ce și-ar dori referitor la alegerile parlamentare.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a pledat miercuri pentru amânarea alegerilor parlamentare până în momentul în care 'se poate stăpâni situaţia sanitară' şi a propus ca după încheierea mandatului, actualii senatori şi deputaţi să nu îşi mai primească salariul.

'Nu vreau să punem sănătatea după interesul politic (...). Îmi doresc să facem alegeri parlamentare în momentul în care putem stăpâni situaţia sanitară. Aducem două amendamente (la propunerea legislativă de amânare a alegerilor parlamentare - n.r.): nu mai adoptăm în Parlament măsuri cu caracter financiar-bugetar şi parlamentarii să nu îşi mai primească salariile după momentul expirării mandatului. În acest fel demontăm minciunile şi propaganda (...) Cred că putem să punem în lege aceste două amendamente', a afirmat Ponta într-un mesaj live transmis pe Facebook alături de liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu.

Ponta a spus că ALDE şi Pro România vor să depună la Parlament un proiect de lege privind creşterea capacităţii de testare pentru SARS-Cov-2 şi gratuitatea testărilor pentru oricine doreşte să se testeze. El şi-a exprimat speranţa ca proiectul să fie votat săptămâna viitoare în Parlament.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro