Victor Negrescu, susținere solidă pentru funcția de vicepreședinte al Parlamentului European
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tudor Polojan
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Eurodeputatul PSD Victor Negrescu a anunțat, miercuri, că se simte onorat de susținerea pe care a primit-o din partea grupului social-democrat  și a colegilor săi din Partidul Social Democrat pentru funcția de vicepreședinte al Parlamentului European.

Negrescu a reușit să obțină votul a 88 de colegi din totalul de 112 voturi înregistrate, rezultat fiidn unul remarcabil într-o competiție inițială cu 12 candidați.

"Sunt onorat de susținerea grupului social-democrat și a colegilor mei din Partidul Social Democrat pentru funcția de vicepreședinte al Parlamentului European. Chiar dacă au fost inițial 12 candidați, dintre care 10 au intrat la vot pentru această poziție, am reușit să obțin votul a 88 de colegi dintre cele 112 voturi înregistrate. Locul 2 după Germania, dar înaintea altor state importante", a scris eurodeputatul Victor Negrescu pe rețeaua de socializare Facebook.

Negrescu a anunțat că urmează votul în plenul Parlamentului European săptămâna viitoare, exprimându-și speranța că va obține și acolo susținerea necesară pentru a ocupa funcția de vicepreședinte. Acesta a subliniat importanța acestui rezultat, evidențiind transformările pozitive din cadrul Partidului Social Democrat sub conducerea președintelui Marcel Ciolacu.

"Rezultatul obținut dovedește faptul că transformarea Partidului Social Democrat realizată de președintele Marcel Ciolacu le-a permis astăzi să fie ascultați și influenți în familia politică europeană", a adăugat Negrescu.

Un pas important pentru PSD

Acest succes preliminar reprezintă un pas important pentru PSD, demonstrând influența și respectul de care se bucură în cadrul grupului social-democrat din Parlamentul European. Votul din plenul de săptămâna viitoare va fi decisiv pentru confirmarea lui Victor Negrescu în funcția de vicepreședinte, o poziție care ar putea consolida și mai mult vocea României în politica europeană.

Negrescu a mulțumit colegilor săi pentru susținere și și-a exprimat încrederea că va putea contribui semnificativ la promovarea valorilor social-democrate și la reprezentarea eficientă a intereselor europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel