Victor Negrescu: Pic și Poc au fost demiși. Voiculescu și camarila lui de la USR-PLUS au confundat Ministerul Sănătății cu propriul ONG
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Vicepreședintele PSD, europarlamentarul Victor Negrescu, a reacționat după demiterea lui Vlad Voiculescu și a Andreei Moldovan.

Demitere Vlad Voiculescu. Chirieac - Ciuvică, replici savuroase: Și Obama mi-a spus că-l susține

"Pic și Poc au fost demiși. În urma lor rămân victime și un dezastru greu de imaginat. Voiculescu și camarila lui de la USR-PLUS au confundat Ministerul Sănătății cu propriul ONG. În astfel de funcții este nevoie de responsabilitate, profesionalism și capacitate de comunicare.

Interesant este că, acum câteva săptămâni, când Partidul Social Democrat a venit cu o moțiune simplă împotriva lui Voiculescu, atenționând asupra problemelor existente, PNL și USR au făcut front comun pentru a-l apăra și au continuat să facă acest lucru chiar și ieri. Acum, prin această decizie, se confirmă faptul că PSD a avut dreptate.

Nu merge să ne jucăm cu sănătatea românilor în plină pandemie venind cu experimente de acest gen. Sper ca cei care guvernează să înțeleagă miza momentului și să vină cu o propunere serioasă, asta dacă nu se supără și pleacă plângând de la putere", a scris Victor Negrescu, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel