Victor Negrescu, ameninţat cu moartea după o emisiune TV: Am decis să depun plângere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Victor Negrescu
Victor Negrescu
Victor Negrescu (PSD) a primit un val de înjurii şi ameninţări inclusiv cu moartea, după ce a participat la o emisiune TV. 

"Dacă tot este săptămâna anti-bullying în școli este important să dăm un exemplu. Am fost ieri la o emisiune, ca singur reprezentant al opoziției în disputa cu cele trei partide aflate la putere, iar adversarii politici susțineau că nu trebuie consecvență în politică și că principiile democratice pot fi încălcate de ei. Nimic despre cetățeni. Doar politicianisme, interese electorale și agresivitate.

Discursul incitator la ură pe care îl promovează generează reacții și amenințări precum cele pe care le-am primit pe facebook (pozele sunt atașate). Nu este normal. Sunt mândru că sunt social democrat și nu îmi este teamă să afirm acest lucru. Nu este prima dată când primesc astfel de atacuri la persoană dar, pentru că astăzi mi-a povestit un elev despre ce fac la Consiliul Național al Elevilor împotriva injustiției, am decis să depun plângere cu scopul de a transmite un mesaj transpartinic tuturor formațiunilor politice să nu mai tolereze astfel de acțiuni", a scris Victor Negrescu pe pagina sa de Facebook.

"De aceea, problema schimbării legii electorale devine și mai acută, pentru că este vorba despre principii. Da, trebuie două tururi. Da, liderii PNL de astăzi au introdus un singur tur. Da, când s-a introdus un singur tur PES activists România a declarat public că se opune. Dar nu este vorba despre asta, ci despre faptul că dacă permiți aceste derapaje democratice sau amenințări acum, riști să creezi un precedent foarte riscant. Afirm acest lucru pentru că am susținut mereu nevoia de consecvență și apărarea principiilor democratice și valorilor europene", transmite Victor Negrescu.

Vezi ameninţările pe care le-a primit Negrescu, aici: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel