Victor Ciutacu ripostează pe Facebook la atacurile din presă
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
victor-ciutacu
victor-ciutacu

Dezvăluirile față de sumele câștigate de Ion Cristoiu pe vremea când acesta  colabora cu trustul Intact se pare că a deranjat o parte a presei aservită fostei puteri. Astfel că, miecuri, câteva site-uri au publicat o informație referitoare la câștigurile lui Mihai Gâdea, Mircea Badea și Victor Ciutacu. Mircea Badea a riposta la rândul său la emisiunea "În gura presei" despre venitul său.

Victor Ciutacu a ripostat pe Facebook față de anunțul de pe un site, cu sumele pe care le-ar încasa de la trustul Intact.

"Nişte băsişti infecţi încearcă să-l spele pe Cristoiu de ruşinea românului rupt în fund care a luat juma de milion de euro de la Voiculescu înainte să-l înjure patriotic şi-n interes naţional. Şi ne caută pe noi, vestita tripletă Gâdea-Badea-Ciutacu, la salarii. Dincolo de faptul că putea să li le dea pe alea corecte stăpânul lor, care le are de la Blejnar, eu le urez, proprietarilor site-ului şi scriitorului, să le apară câte o bubă neagră pe corp pentru fiecare euro care lipseşte din al meu" a postat Ciutacu pe Facebook.

De asemenea, informația odată apărută pe un site a fost preluată imediat de alte căteva publicații, pentru care Ciutacu le răspunde  și acestora.

 "Nu m-am certat niciodată cu tabloidele. N-am interacţionat şi n-avem nimic în comun. Dar, după două experienţe consecutive, azi vă anunţ că ăia de la Libertatea, care n-au nici o legătură cu meseria numită presă, sunt şi băsişti, şi proşti, şi ticăloşi. Mă rog, dacă nu sună prea pleonastic...

P.S. e valabil si pentru aia de la Click! neverificatul informatiilor o intra la modificarile lu' Barroso la normele presei?", a continuat Victor Ciutacu pe Facebook.

 Mircea Badea nu s-a putut abține de a comenta anunțul cu veniturile sale, acesta declarând, miercuri seara, la emisiunea "În gura presei" că informația este falsă, el câștigând mult mai mult decât au publicat site-urile băsiste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel