Victor Ciutacu, reacție după gafa de la Digi 24!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Victor Ciutacu a reacționat pe Facebook la gafa făcută de o prezentatoare Digi 24.

"S-a împărțit sfânta piață publică-n două. Unii râd de ingenua de la Digi care a comis-o cu Marian Munteanu, alții o plâng că a fost persecutată. Dar nimeni n-are curaj să recunoască adevărul dureros că episodul de azi confirmă că, la toate nivelurile, mediocritatea a acaparat România. Marele post tv care o arde politic în fițe deontologice și glamour de quality sclipicios cu pene n-are nici o scuză că ține pe post în breaking news o nefericită care, dincolo de lipsa culturii profesionale minime, nu e-n stare să caute pe net cine-i ăla de i l-au băgat în live și nici măcar să urmărească emisiunile colegilor ei. Ea n-are nici o vină că a ajuns cititoare de prompter într-o stație tv cu pretenții și fără criterii. Iar ăia care știu ei cum se face un live bun pe isteria de breaking news și ăia care salută echidistanța unui post al cărui dezechilibru politic se vede și de pe lună nu sunt responsabili că-s niște boi. Așa s-au născut", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Oana Zamfir nu va mai prezenta de mâine știrile Digi24, după ce l-a întrebat pe Marian Munteanu, liderul studenților, extrem de activ la manifestațiile din iunie 1990, dacă a fost în Piața Universității în acele zile.

Amintim că Munteanu a fost bătut crunt de mineri în 14 iunie.

„Ați fost și dumneavoastră în piaţa Universităţii, în acea perioadă, când au venit minerii?", a fost astăzi întrebarea Oanei Zamfir pentru Marian Munteanu. Acesta a răspuns, după o scurtă pauză,: „Da, am trecut și eu pe acolo".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel