Victor Ciutacu, ”invidios” pe Dan Diaconescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
dan-diaconescu2
dan-diaconescu2

Multitudinea de care de televiziune la poarta aeroportului Otopeni și mulțimea de ziariști prezenți acolo pentru a afla cât mai multe detalii legate de vizita lui Dan Diaconescu în străinătate, a stârnit invidia jurnalistului Victor Ciutacu, care a ”hotărât” să preia el compania TAROM.

”Invidios” că sosirea patronului OTV din străinătate a suscitat interesul multor ziariști și a multor televiziuni, redactorul-șef al cotidianului Jurnalul Național, Victor Ciutacu, amenință, ironic, pe pagina sa de socializare, că nu-i va lăsa nicio șansă lui Dan Diaconescu în privatizarea companiei TAROM. Iar în cazul în care în portofelul său s-ar mai găsi și ceva mărunțiș, Victor Ciutacu nu exclude și varianta preluării reactoarelor de la Cernavodă.

”Dat fiind că pe mine m-a aşteptat Antena 3 la Otopeni doar când trebuia să ajung urgent la Gâdea în emisiune, iar domnu' Dan e vedetă cu multe care de reportaj la poartă, fapt care mă umple de invidie, o să cumpăr eu Tarom. Şi, dacă-mi mai rămâne ceva mărunţiş, iau şi reactoarele de la Cernavodă”, a scris miercuri pe Facebook, Victor Ciutacu.

Dan Diaconescu a revenit, miercuri în jurul prânzului, din străinătate, acesta părăsind teritoriul României, luni, după ce a refuzat să semneze contractul de privatizare al combinatului Oltchim. Așteptat de o masă mare de ziariști la Otopeni, Dan Diaconescu a făcut o serie de declarații legate de vizita sa în străinătate, lansând totodată și atacuri dure la adresa premierului Victor Ponta, în replică la afirmațiile acestuia din ultimele zile: “Domnul procuror Ponta ne-a spus acum câteva zile: banii sau viaţa domnule Diaconescu! Îmi dau şi viaţa, îmi dau şi banii, doar să salvăm Oltchimul. Domnul procuror Ponta ne-a condamnat deja la 15 ani de puşcărie pentru Oltchim, îi facem dacă trebuie.”, a spus Diaconescu, precizând că el este un ”biet jurnalist din Caracal”, omul plecat de jos de tot, ”care a ajuns să se lupte acum cu ciocoii”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel