Victor Ciutacu, despre Marian Vanghelie: Statu' de drept să-și ia revanșa
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Procurorii DNA au efectuat joi percheziții la locuința lui Marian Vanghelie și la Primăria sectorului 5. Este vorba de fapte comise din 2007 până în prezent privind lucrări publice ilegale acordate, iar prejudiciul s-ar ridica la o sumă uriașă. Valoarea contractelor acordate ilegal s-ar ridica la două miliarde lei.

Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii "Ediția de seară", România TV, a opinat pe marginea acestui subiect. Jurnalistul spune că statul de drept și-a luat revanșa după episodul de miercuri cu denunțătorul lui Toni Greblă, avocatul Adrian Georgescu Onoriu.

"După jena de ieri, cu denunțătorul bizar care urma să vândă la mișto caprele unuia pe care nu-l întâlnise, s-a încordat statu' de drept să-și ia revanșa. Așa că l-a umflat de cu ziuă pe Vanghelie, cu tot cu femeie, cică pentru un prejudiciu de domeniul apocalipsei financiare. Spuneam dimineață că, oricât de bandit ar fi Marean (si e!), juma' de miliard de euro prejudiciu mi se pare dincolo de noaptea minții.

Și am avut dreptate. Valoarea totală a contractelor verificate e de juma de miliard de euro, da' statu' de drept, care l-a lăsat pe micuț să făptuiască peste șapte ani ca să facă masa bogată, comunică de parcă ar fi fugit Obamezul cu toți banii acasă și a mai spart și o bancă mare în drum. Orice s-ar zice, la muntele ăla de bani, noi, Sectorul 5, suntem peste Real Madrid, iar Marean i-a dat rușine lu' Cristiano!", a transmis Victor Ciutacu.

Mai multe detalii pe blogul personal al jurnalistului.

VEZI ȘI: Denunțătorul lui Toni Greblă vs. Adrian Ursu: Ați venit să vă bateți joc de noi?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel